ne dižu ruke

Ko je USPAVANI PRINC koji 18 godina nije video dan? Milijarde dolara mu ne pomažu, ali porodica ne gubi nadu

0

Nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću, mladi princ našao se u vrlo teškom stanju, u kom je i 18 godina kasnije

Palata Al Masmak u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji
Palata Al Masmak u Rijadu, u Saudijskoj Arabijifoto: Wang Dongzhen / Xinhua News / Profimedia

Saudijski princ Rima bint Talal podelio je prošlog maja na Tviteru fotografiju svog brata princa Al-Valida bin Haleda bint Talala, koji je na društvenim mrežama i u medijima poznatiji kao Uspavani princ.


Na fotografiji je pored Al-Valida stajao i njegov otac Haled bin Talal, koji odbija da da saglasnost da se isključe aparati koji održavaju njegovog sina u životu.


Neka ga bog izleči. Ljubavi moja, neka te Bog štiti – pisalo je u ovom tvitu, pisao je u maju 2022. portal The Kashmir Monitor.

U međuvremenu, ovaj tvit je obrisan.


Princ Al-Valid je u bolnici i na aparatima još od 2005. godine, kada je doživeo moždano krvarenje posle saobraćajne nesreće u Londonu, gde je mladić studirao na vojnoj akademiji.

 

Njegov otac, inače brat saudijskog milijardera Al-Valida bin Talala al Sauda, po kom je Uspavani princ i dobio ime, ne odustaje i dalje od pokušaja da izleči sina. On insistira da stanje njegovog sina nastavi da se prati, da princ ostane u životu i da lekari nastave da rade na tome da se on jednog dana probudi.

Članovi porodice povremeno na društvenim mrežama dele fotografije i snimke princa Al-Valida, a na jednom od njih vidi se ako on pomera prst nakon što mu se obrati tetka Nura.

 

makonda-tracker