Iznenađenje

Kraljevska porodica je izostala, a ovo je novi udarac za njih: O gošćama na krštenju princeze Lilibet bruji ceo svet

1

Prema izveštajima, starije sestre princeze Dajane, Lejdi Džejn Felouz i Lejdi Sara Mekorkodejl, bile su prisutne na krštenju princeze Lilibet.
 

foto: Dominic Lipinski / AFP / Profimedia
foto: Dominic Lipinski / AFP / Profimedia

Rečeno je da su dve tetke princa Harija po majčinoj strani bile među 20-30 gostiju na „intimnoj“ ceremoniji i poslednjoj zabavi koja je održana u vili Montesito vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

 

Ranije ove nedelje princ Hari (38) i Megan Markl (41) potvrdili su u izjavi da je krštenje princeze Lilibet održano prethodnog petka.

 

Iako je objavljeno nekoliko dragocenih detalja o ceremoniji krštenja, jedna stvar koja je istakla kraljevske obožavaoce je da su stariji članovi kraljevske porodice bili pozvani, ali nisu bili prisutni. Međutim, sada je objavljeno da je na ceremoniji i zabavi bila predstavljena i druga strana vojvodine porodice.

 

 

Nakon što je magazin People otkrio neke detalje o zabavi, uključujući da je četvorogodišnji princ Arči plesao sa svojom sestrom dok su svirale pesme sa venčanja vojvode i vojvotkinje od Saseksa, kraljevski novinar i prijatelj Saseksa Omid Skobi dodao je da je na lista gostiju nedostajalo četiri člana kraljevske porodice.

 

Na Tviteru je objavio:

 

- Kralj Čarls, kraljica Kamila, princ Vilijam, princeza Kejt su bili pozvani, ali nisu prisustvovali

 

U medijima su se pojavile informacije da su zajedno sa Meganinom majkom Dorijom Ragland, Harijeve tetke bile na listu prisutnih članova porodice.

 

Na intimnoj ceremoniji bile su Harijeve tetke sa majčine strane
Na intimnoj ceremoniji bile su Harijeve tetke sa majčine strane foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

 

Nije jasno kada je vojvoda od Saseksa poslednji put video svoje tetke, iako su one bile prisutne na njegovim važnim životnim događajima zajedno sa ujakom princa Harija, Erlom Spenserom.

 

I Hari i Vilijam ostali su bliski sa svojim tetkama i ujakom po majčinoj strani od smrti princeze Dajane 1997. godine.

 

Vojvoda od Saseksa je poslednji put prikazan zajedno sa svojim tetkama 2021. godine kada su se on i princ od Velsa udružili da otkriju statuu svoje pokojne majke u Kensingtonskoj palati.

 

 

I Hari i Vilijam su predstavljeni kako srdačno pozdravljaju ledi Saru i ledi Džejn poljupcima i zagrljajima.

 

Prošle nedelje, njegove tetke su navodno bile među gostima, uključujući kuma princeze Lilibet Tajlera Perija, koji je 2020. pozajmio Saseksima svoju vilu na Beverli Hilsu vrednu 18 miliona dolara (15 miliona funti).

 

Još jedna gošća za koju se navodi da je bila na zabavi bila je Doria Ragland, Meghanina majka, koja igra veliku ulogu u porodičnom životu Saseksa, što je otkriveno u njihovom Netfliks dokumentarcu Hari i Megan.

 

Ostali detalji o zabavi su šturi, ali magazin Pipl je izvestio da je ceremoniju prošlog petka vodio velečasni Džon Tejlor.

 

Tetke princa Harija bile su gosti iznenađenja na krštenju male Lilibet
Tetke princa Harija bile su gosti iznenađenja na krštenju male Lilibetfoto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

 

Serenadu im je izvodio hor, za koji se veruje da je izveo Oh Happy Day i This Little Light of Mine — pesmu koja je svirana na venčanju Megan i Harija.

 

U međuvremenu, jedan insajder je otkrio da su nakon ceremonije prisutni bili počašćeni popodnevnim obrokom i plesom — dok je Arči uživao u plesu sa svojom mlađom sestrom!

 

U intervjuu sa kontroverznim terapeutom Gaborom Mateom, vojvoda je rekao:

 

- Sada imam priliku da svoju decu ugušim ljubavlju i naklonošću.

 

On je mislio na tvrdnje koje je izneo u svojim memoarima Spare da se kraljevska porodica nije često fizički dodirivala.

 

 

Možda nije iznenađenje što je par priredio zabavu u svom domu, jer je Megan ranije govorila o svojoj privrženosti imanju kao o 'slobodnom' i punom 'radosti'.

 

Nema mnogo detalja o dekoracijama na zabavi, iako se izveštava da je Harija i Meganina vila opremljena šik svećama Soho House, a par se može pohvaliti velikim klavirom u svojoj dnevnoj sobi, koji im je poklonio Peri.

 

Nakon objave krštenja princeze Lilibet Dajane, pojavila su se pitanja da li je najmlađe dete vojvode i vojvotkinje od Saseksa zaista nosilo titulu "princeze".

 

Nakon što su Saseksi objavili izjavu u kojoj tvrde da je njeno 'pravo rođenja' da nosi titulu, Bakingemska palata je otkrila da će ažurirati i Lilibet i Arčiejeve naslove na svojoj veb stranici.

 

 

makonda-tracker