Čik pogodite ko JE DOŠAO

Princ Hari i Megan Markl krstili ćerku: Čarls, Vilijam i Kejt su dobili POZIVNICE, a njihova reakcija je – TUŽNA

0

Nakon što je Lilibet Dajana napunila godinu dana, princ Hari i njegova supruga rešili su da je krste, a kraljevska porodica ih nije ignorisala, ali...

Princ Vilijam, Kejt Midlton, Megan Markl i princ Hari
Princ Vilijam, Kejt Midlton, Megan Markl i princ Harifoto: EPA-EFE/STRINGER

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa krstili su ćerku u Montesitu, u Kaliforniji, gde žive otkako su napustili funkcije viših članova britanske kraljevske porodice.


Saseksovi su održali anglikansku ceremoniju u svojoj vilu u Montesitu, a krštenju devojčice prirustvovalo je 20-30 njihovih prijatelja, piše Daily Mail, uključujući milijardera Tajlera Perija, koji je Lilibetin kum.


Kako pišu britanski mediji, obredu nisu prisustvovali članovi Harijeve porodice – otac kralj Čarls III, maćeha kraljica Kamila, stariji brat princ Vilijam, niti snaha princeza Kejt Midlton.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/STR


Hari i Megan su pozvali kralja Čarlsa, kraljicu Kamilu, princa Vilijama i Kejt prošlog petka, ali su oni odbili poziv, rekao je izvor blizak paru za People.

 

Nakon što je devojčicu krstio anglikanski biskup Los Anđelesa, gosti i članovi Meganine porodice, ukljujući majku Doriju Ragland, plesali su uz plejlistu pesama sa Harijevog i Meganinog venčanja, tvrdi izvor.

Bio je prisutan i gospel hor, koji je izveo pesme Oh, Happy Day i This Little Light of Mine, koje su, takođe, pevane na svadbi ovog para.


Umesto da bude na krštenju unuke, Čarls je u to vreme imao sastanak s guvernerom Zapadne Australije i njegovom suprugom u Bakingemskoj palati, pišu britanski mediji. Njegova supruga nije bila prisutna jer je oplakivala smrt svog zeta Sajmona Eliota, koji je preminuo pre nekoliko dana.

 

 

makonda-tracker