zanimljiva biografija

Patila mesecima, pa oprostila prevaru: Kad se Nejmarova devojka pojavila na Nedelji mode – sve ostale su bile NEVIDLJIVE

0

Ko je Bruna Bjankardi, devojka brazilskog fudbalera Nejmara, s kojom se nedavno pomirio posle pola godine razdvojenosti?

Nejmarova devojka Bruna Bjankardi na Nedelji mode u Parizu
Nejmarova devojka Bruna Bjankardi na Nedelji mode u Parizufoto: brunabiancardi, Instagram

 

Pre nekoliko dana na Nedelji mode u Parizu održana je revija na kojoj je Viktorija Bekam predstavila svoju kolekciju ženske odeće za jesen i zimu 2023. godine.


Ovaj događaj okupio je veliki broj slavnih, uključujući i legendardnog brazilskog fudbalera Ronalda s verenicom, a proslavljeni sportista nije bio jedini zapažen Brazilac u publici.

 

Dosta pažnje privukla je influenserka Bruna Bjankardi, koja je nedavno obnovila romansu s fudbalerom Nejmarom.

 

Bruna Bjankardi, devojka Nejmara Mlađeg
Bruna Bjankardi, devojka Nejmara Mlađegfoto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Atraktivna influenserka pojavila se na reviji u elegantnom odelu Viktorije Bekam, sjajnom dvodelnom kompletu crne boje koji čine pantalone i strukirani sako s mat reverima, dok je u ruci nosila efektnu pink pismo-tašnu većih dimenzija.

 


Bruna, iako je dobro poznato ime, nije bila previše aktivna proteklih nedelja, dok su održavane nedelje mode, pa smo je videli još samo u Milanu, gde je provela dva dana. Budući da se njen dečko povredio na jednoj utakmici, influenserka je požurila natrag u Pariz da mu olakša oporavak.

 

Par se, inače, nedavno pomirio nakon što su nekoliko meseci proveli rastavljeni. Ona je na Instagramu potvrdila glasine o pomirenju pokazavši da je prisustvovala Nejmarovoj proslavi rođendana u februaru, uz vrlo jasnu poruku.


Srećan rođendan, lepi. Danas sam ti rekla sve. Stavljam ovu sličicu ovde samo da se zna – počela je Bruna.

 


Ona je poželela Nejmaru da mu naredna godina bude srećna, da uvek ima razloga za slavlje, da daje golove i bude zdrav, a imala je i želju koja se odnosi na njihovu ljubav.


Neka Bog nastavi da čuva našu vezu. Volim te. Uvek možeš da računaš na mene – poručila je lepotica, a Nejmar joj je odgovorio:


Volim te.

 

  • Ko je Bruna Bjankardi?


Bruna Bjankardi ima 28 godina, dve manje od Nejmara, i menadžerka je u marketingu. Ipak, poznatija je kao influenserka na Instagramu, gde je prati više od 2,4 miliona ljudi.

 


Koliko je poznato, studirala je modu na privatnom Univerzitetu "Anhembri Morumbi" u svom rodnom Sao Paolu pre nego što je lansirala liniju odeće sa svojim potpisom.


Najpoznatija je, međutim, i popularna van Brazila otkako je u vezi s Nejmarom, fudbalerom brazilske reprezentacije i Pari Sen Žermena. Par je počeo da se viđa 2021. godine, pisalo se i da su se verili, Bruna je u odličnim odnosima sa njegovim sinom Davijem Lukom i provodi mnogo vremena u Francuskoj, gde sportista živi već godinama.

 

Zato je u avgustu 2022. godine sve iznenadila vest da više nisu zajedno.

 


– Uvek sam se bavila samo svojim poslom, kao što znate, ali pošto o meni uvek kruže tračevi, radije bih da sama jasno kažem da već neko vreme nisam u vezi. Ne verujte svemu što čujete. I dalje su mi mnogo dragi i on i njegova porodica – istakla je Bruna na Instagramu.


Kako su pisali strani mediji, šuškalo se da je Nejmar prevario Brunu s neimenovanom devojkom na žurki i da je ona zato raskinula s njim.


Spakovala se i ostavila ga pre nego što je svanulo – otkrio je izvor blizak paru.

 

Nejmar i Bruna Bjankardi
Nejmar i Bruna Bjankardifoto: brunabiancardi, Instagram

Spekulisalo se da Bruna pati u tišini, delila je fotografije na kojima nosi dres Brazila tokom Svetskog prvenstva u Kataru, delila je snimke na kojima se vidi Nejmar na terenu, a nije poznato da je imala dečka tokom raskida, dok je fudbaler povezivan s više devojaka.

 

Ipak, par je izgladio sve razmirice, a danas izgledaju srećnije nego ikad.

 

 

makonda-tracker