pronašao pravu

Uhvaćen je s trans prostitutkama, bio NEUMORNI ŽENSKAROŠ: Legendarni fudbaler sada se pojavio sa ŽENOM SVOG ŽIVOTA

0

Čuveni sportista nikada nije bio u ovako dugoj vezi, a dok planiraju romantično venčanje par je skoknuo na reviju Viktorije Bekam

Ronaldo s verenicom
Ronaldo s verenicomfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Možda je proteklih godina Kristijano Ronaldo, rame uz rame s Argentincem Lionelom Mesijem, uvek u trci za titulu najboljeg fudbalera svih vremena, ali ako pitate one malo starije, ta rasprava je odavno završena.


Mnogo je onih veruju da je najbolji bio Pele, za veliki broj njih je to bio Dijego Armango Maradona, ali tu je još jedno ime – Ronaldo (46). "Pravi" Ronaldo, kako to često kažu, Ronaldo Luis Nazario de Lima.


Brazilski fudbaler koji je krajem devedesetih i početkih dvehiljaditih bušio mreže širom Evrope i Južne Amerike obeležio je jednu fudbalsku eru, a pored toga što je bila miljenih sportskih novinara, on je punio i novinske stupce tabloida svojim burnim ljubavnim životom.

 

Ronaldo Luis Nazario de Lima
Ronaldo Luis Nazario de Limafoto: EPA PHOTO EFE / ALBERT OLIVE

Najnovija u nizu dama koje su poklekle pred njegovim šarmom je manekenka Selina Luks (32), s kojom se bivši fudbaler pojavio na Nedelji mode u Parizu.

 

Sportista nije često gost modnih događaja, pa je sve iznenadio kada je ušetao na reviju Viktorije Bekam, koju poznaje još iz dana kada je s njenim suprugom Dejvidom igrao za Real Madrid.

 

Ronaldo Luis Nazario de Lima sa devojkom Selinom Luks na Nedelji mode u Parizu
Ronaldo Luis Nazario de Lima sa devojkom Selinom Luks na Nedelji mode u Parizufoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

U znak podrške, Selina je obukla zelenu haljinu koju potpisuje upravo gospođa Bekam, a kombinovala ju je s vrlo efektnom pismo-tašnom i sandalama, dok je Ronaldo nosio odelo i kratak kaput i bio, uobičajeno, široko nasmejan.


Brazilska manekenka i fudbaler u vezi su već sedam godina, a mediji su nedavno javili da su se verili i planiraju veliko i vrlo romantično venčanje. Njegova bivša supruga Milene javno mu je na Instagramu čestitala na srećnim vestima.


Ronaldo je najpre godinama bio u vezi s glumicom Susanom Verner, koju je upoznao kada je gostovao u njenoj sapunici Malhação, a živeli su zajedno u Milanu sve do 1999.

Odmah potom stupio je u brak s Milene Domingez, s kojim je dobio sina Ronalda i ostao četiri godine.

 

Ronaldo sa bišom ženom Milene Domingez
Ronaldo sa bišom ženom Milene Domingezfoto: VANDERLEI ALMEIDA / AFP / Profimedia

Ubrzo je zaprosio vi-džeja Danijelu Ćićareli, koja je poto zatrudnela, ali je izgubila bebu, a zatim su se venčali u jednom francuskom zamku i – rastali tri meseca kasnije.

Poznato je da je Ronaldo bio vrlo popularan među damama tokom igračke karijere i posle nje, a iako je mogao da bira koju je želeo, najmanje jednom je odlučio da plati za odnose. Kažemo najmanje jednom jer je jednom uhvaćen.


Naime, 2008. godine, Ronaldo je ispratio svoju tadašnju devojku kući i na ulici zaustavio prostitutke za koje se ispostavilo da su transrodne osobe i da pokušavaju da iznude novac od njega, da bi potom ova vest dospela do medija.

 

Ronaldo Luis Nazario de Lima
Ronaldo Luis Nazario de Limafoto: EPA PHOTO EFE FILES/SANTIAGO JIMENEZ/jma mda

Mnogo sam plakao. To je neverovatna sramota i veliko razočaranje. To je ogromna greška u mom životu. Najgora odluka koju sam ikad doneo – rekao je jednom prilikom fudbaler.

 

 

makonda-tracker