uvek burno

OBRAČUN s 30 godina mlađim gej dečkom je sve ostavio bez reči: Ljubavni životi Nejmarovih roditelja šokiraju Brazil

0

Nakon što su se razveli, Nejmar Stariji i Nadin su godinama uspešno skrivali svoj privatni život, ali u poslednje vreme im to ne ide od ruke

Nejmar sa roditeljima Nejmarom Starijim i Nadin
Nejmar sa roditeljima Nejmarom Starijim i Nadinfoto: Reprodução/Instagram

Ljubavni život brazilskog fudbalera Nejmara uvek je interesantan javnosti, a po svemu sudeći – ni njegovi roditelji ne provode dane dosađujući se.


Nejmar Mlađi, igrač Pari Sen Žermena i brazilske fudbalske reprezentacije, sin je Nejmara Santosa Starijeg (58) i Nadin Gonsalveš de Silve (56), koji su se razveli 2016. godine.


Par je decenijama bio u skladnom braku, a nevolje su navodno počele 2013, nakon što je Nejmarov otac bio optužen za prevaru i utaju poreza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neymar Pai (@neymarpai_)

 

Nakon toga su se pojavile glasine i da je bio neveran svojoj supruzi, a posle nekog vremena otkriveno je da su rešili da stave tačku na svoj brak, u kom su, pored fudbalera, dobili još i ćerku Rafaelu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAFAELLA (@rafaella)


Nadin je tvrdila da su se rastali zbog "nepomirljivih razlika" i da je to bila zajednička odluka jer se više ne vole.


Međutim, zbog svoje porodice, Nejmar Stariji i Nadin su ostali u prijateljskim odnosima i često zajedno provode praznike i slave uspehe svoje dece. Oboje su nakon nekoliko godina nastavili dalje, a sada je sportistin otac pokazao prvu devojku otkako se rastao od supruge.

 


On je, naime, u Riju de Žaneiru viđen u društvu Marijane Bernardi Santos, s kojom je posetio čuveni karneval kako bi zajedno gledali nastup njegove ćerke Rafaele. Kako pišu brazilski mediji, par je u vezi još od sredine 2021. godine, ali su uspevali da se sakriju od medija, a posebno je interesantno kako su se upoznali.

 

Marijane je majka Andreija Bernardija, jednog od najboljih prijatelja Nejmara Mlađeg, a on s njim provodi mnogo vremena i često boravi u njegovoj vili u Francuskoj.

 

Fudbaler i njegov drugar bili ti koji su upoznali svoje roditelje, koji su se potom zaljubili i ubrzo je započela njihova romansa. Marijane je, inače, 13 godina mlađa od Nejmara Starijeg, ali to nije prepreka za njihovu ljubav.

 


Što se tiče Nejmarove majke Nadin, u poslednje vreme se šuška da je ona u vezi s brazilskim manekenom Rafaelom Talamaskom, koji je čak 19 godina mlađi od nje.

 

U pitanju je zgodan mladić koji je diplomirao poslovnu administraciju, a par je navodno viđen na letovanju, iako su se trudili da ostanu skriveni, pa još uvek nema zajedničkih fotografija.

 


Nadin je, inače, nedavno viđena u društvu svog bivšeg dečka Tijaga Ramosa, s kojim je imala vrlo burnu vezu i koji je bio njen prvi emotivni partner nakon razvoda od Nejmara Starijeg.


Nadin i 30 godina mlađi Tijago su početkom 2020. godine ponosno pokazali da su zajedno, podelivši fotografije na kojima se ljube. Već u narednim danima, pojavile su se glasine da je mladi lepotan zapravo gej, a onda su se oglasili i njegovi bivši momci.

 

Nejmarova majka Nadin Gonsalveš s bivšim dečkom Tijagom Ramosom
Nejmarova majka Nadin Gonsalveš s bivšim dečkom Tijagom Ramosomfoto: Instagram

Marketinški stručnjak Irinaldo Oliver izjavio je, naime, za list O Dia da je bio u vezi s Tijagom i nabrojao još nekoliko muškaraca koji su bili s njom, a jedan od njih je i Nejmarov kuvar!


Bio sam s Tijagom od 2017. do kraja 2018 – ispričao je on i dodao da je bio šokiran kada je čuo da je njegov bivši dečko u vezi s majkom najpopularnijeg brazilskog fudbalera. – Znam da je gledao žene, onako, sa strane, ali nikad ga nisam video ni s jednom od njih.


Pročulo se i da je Tijago Ramos bio u vezi s biznismenom Eduardom Pereirom iz Salvadora, a ovaj je to potvrdio i otkrio da su njih dvojica delila stan tri godine.

 


Nejmar Mlađi javno je podržao svoju majku i poručio da mu je najbitnije da je ona srećna i zadovoljna, ali se veza raspala posle nekoliko dana. Dva meseca kasnije, Nadin i Tijago su se pomirili, a onda se pročulo da je između njih dvoje došlo do fizičkog okršaja, posle čega je Tijago Ramos završio u hitnoj pomoći i dobio 12 kopči zbog povreda na ruci.

 

Ipak, on je u policiji tvrdio da se sam povredio jer je tokom svađe pesnicom udario prozor.

 

 

makonda-tracker