"Danas sam ti rekla SVE!"

Priredio joj je NEOPROSTIVO, pa pisao srpskoj pevačici: Nejmar i poznata lepotica u strastvenom zagrljaju posle svega

0

Čim su se Nejmar i ona pomirili, influenserka je požurila da se pohvali na Instagramu

Nejmar se pomirio s devojkom!
Nejmar se pomirio s devojkom!foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Brazilski fudbaler Nejmar Mlađi proslavio je pre nekoliko večeri svoj 31. rođendan u Parizu, gde godinama živi i nastupa za tamošnji Pari Sen Žermen, a zahvaljujući ovom povodu saznali smo za novine u njegovom ljubavnom životu.


Sportista je okupio svoje prijatelje, porodicu i kolege i u velikom stilu proslavio svoj veliki dan.

 

Ipak, on je na Instagramu podelio samo fotografiju na kojoj ga vidimo kako gasi svećice u društvu svog sina Davija Luke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)


Međutim, uskoro smo saznali da je njegovom slavlju prisustvovalo mnogo poznatih lica, a među njima se našla i influenserka Bruna Bjankardi, s kojom je Nejmar bio u vezi do prošle godine.

 

Sudeći po njenoj objavi, usledilo je pomirenje, a Bruna je na Instagramu podelila dve fotografije s fudbalerom i uputila mu emotivnu poruku.

 

Srećan rođendan, lepi. Danas sam ti rekla sve. Stavljam ovu sličicu ovde samo da se zna – počela je Bruna.

 

Nejmar se pomirio s Brunom Bjankardi
Nejmar se pomirio s Brunom Bjankardifoto: Instagram, brunabiancardi

Ona je poželela Nejmaru da mu naredna godina bude srećna, da uvek ima razloga za slavlje, da daje golove i bude zdrav, a imala je i želju koja se odnosi na njihovu ljubav.


Neka Bog nastavi da čuva našu vezu. Volim te. Uvek možeš da računaš na mene – poručila je lepotica, a Nejmar joj je odgovorio:


Volim te.

 

Nejmar se pomirio s Brunom Bjankardi pola godine nakon što su se rastali
Nejmar se pomirio s Brunom Bjankardi pola godine nakon što su se rastalifoto: Instagram, brunabiancardi

Podsetimo, par je počeo da se viša 2021. godine, a u avgustu 2022. Bruna Bjankardi je potvrdila da Nejmar i ona više nisu zajedno.


Uvek sam se bavila samo svojim poslom, kao što znate, ali pošto o meni uvek kruže tračevi, radije bih da sama jasno kažem da već neko vreme nisam u vezi. Ne verujte svemu što čujete. I dalje su mi mnogo dragi i on i njegova porodica – istakla je Bruna na Instagramu.


Kako su pisali strani mediji, šuškalo se da je Nejmar prevario Brunu s neimenovanom devojkom na žurki i da je ona zato raskinula s njim.

 

Spakovala se i ostavila ga pre nego što je svanulo – otkrio je izvor blizak paru.

 


Tokom dana svoje sreće, Nejmar i Bruna su bili nerazdvojni, navodno su se veerili, a Brazilac je u jednom od retkih komentara o svom privatno životu priznao da je srećan s lepoticom.


Nakon što su raskinuli, Brazilac je povezivan s više devojaka popularnih na Instagramu, a najčešće se pričalo da je u ljubavi sa trendseterkom Džesikom Turini, koja ga je podržavala na Svetskom prvenstvu u Kataru i, navodno, provela s njim doček Nove godine.


U domaćim medijima pisalo se i o tome da se fudbaler putem Instagrama obratio našoj pevačici Teodori Džehverović, koja se pohvalila da joj je Nejmar poslao emodži ruku koje aplaudiraju.


Idem da padnem u nesvest – našalila se pevačica.

 

Poruka koju je Nejmar poslao Teodori Džehverović
Poruka koju je Nejmar poslao Teodori Džehverovićfoto: Printscreen/Instagram/teodoradzehverovic

 

makonda-tracker