pred kamerama

Tek nekoliko meseci su zajedno, a Pike joj se već otvoreno SMEJE U LICE: Šta posle ovog može da očekuje Klara Čija?

0

Čuveni par dugo nismo mogli da vidimo zajedno u javnosti, a čim su kročili na ulicu dogodilo se nešto urnebesno 

foto: Instagram / 3gerardpique
foto: Instagram / 3gerardpique

Poznati fudbaler Pike Đerar i njegova nova devojka Klara Čija Marti bili su na meti javnosti u poslednjih nekoliko meseci, nakon što je otkrivena njihova ljubavna afera.

 

Pike je ostavio čuvenu kolumbijsku pevačicu Šakiru, s kojom ima dva sina, kako bi bio sa svojom novom devojkom. Ova vest odjeknula je poput bombe u celom svetu, a pevačici nimalo nije bilo lako da se izbori sa situacijom.

 

Ipak, uspela je da "ispliva" iz cele zbrke, Pike je pokupio svoje stvari i otišao iz njene kuće, ali ne baš daleko. Naime, fudbalerova majka živi odmah preko puta Šakirine kuće i bilo je neminovno da će se nekadašnji ljubavnici sretati, makar u prolazu.

 

 

Nakon što je Šakira izdala novu, kako je mnogi nazivaju "osvetničku" pesmu, cela Španija je poludela za njom. Nema onog ko je nije čuo, a kako se u pesmi direktno "proziva" fudbaler i njegova devojak Klara Čija, bilo je primetno da se par retko pojavljuje zajedno u javnosti.

 

Čak su postojali i navodi da je zbog ogromnog pritiska Klara Čija imala psihičkih problema zbog čega je morala da ode u roditeljsku kuću i da zatraži pomoć lekara.

 

I nakon dugih mesec dana čuveni preljubnici uslikani su zajedno, na ulicama Barselone, dok su šetali i držali se za ruke. Oboje su bili dobro raspoloženi, a na pitanja novinar o njenom anskioznom napadu fudbaler je kroz smeh odgovorio:

 

 

- Anksiozni napad? Anksiozni napad je nešto veoma ozbiljno.Molim vas, da li zaista verujete u te navode? - pitao je Pike novinare.

 

I dok su ih novinari pratili Klara Čija je pokušala da rukama sakrije lice i tom prilikom je doživela veliku neprijatnost - udarila je u reklamni bilbord dok je hodala. Ona tom prilikom nije povređena, a reakcija njenog dečka zaprepastila je sve.

 

Naime, on nije mogao da sakrije koliko mu je bila smešna ta situacija i bukvalno je pogledao u nju i počeo da se smeje. Nekima je ovaj njegov potez bio simpatičan i sladak, jer kao dete nije mogao da sakrije svoju reakciju, dok je bilo i onih koji smatraju da je ona bila neprimerena i da je on trebao da se savlada, bar dok se ne ugase objektivi fotoaparata i brojnih kamera oko njih. 

 

 

makonda-tracker