dosta joj je!

Šakira skovala plan kako da ISTERA PIKEOVE RODITELJE iz komšiluka? Ovaj potez pevačice je kap koja preliva čašu porodici

0

Kolumbijska pevačica Šakira i dalje ne odustaje od nerviranja bivšeg svekra i svekrve, koji navodno više ne mogu da izdrže njeno ponašanje

Šakira i njena bivša svekrva Monserat Bernabeu navodno nikad nisu imale sjajan odnos
Šakira i njena bivša svekrva Monserat Bernabeu navodno nikad nisu imale sjajan odnosfoto: Splash News / Splash / Profimedia

Bura koju je izazvala Šakirina pesma BZRP Music Sessions Vol. 53 i dalje se ne stišava.


Iako je delovalo da će njen raskid sa fudbalerom Đerarom Pikeom proteći mirno iako ju je sportista prevario s mladom studentkinjom Klarom Čijom Marti, devet meseci kasnije usledio je pravi mali rat.


Pevačica je u pesmi koja je na platformi YouTube za tri nedelje preslušana više od 275 miliona puta pevala o ovoj preljubi, a "potkačila" je i svoju bivšu svekrvu Monserat Bernabeu.


Ostavio si me sa svekrvom kao komšinicom – poručuje Šakira bivšem partneru pesmom.


U danima nakon što je lansirala svoj planetarni hit, ona je postavila na terasu koja gleda pravo na kuću Pikeove majke Monserat Bernabeu lutku u obliku veštice, puštala joj neprestano glasno svoju novu pesmu, a potom i izgradila veliki zid između njihovih imanja.

U međuvremenu smo saznali da su Šakira i njena bivša svekrva imale užasan odnos, kao i da su Pikeovi roditelji dopustili njegovoj ljubavnici da se sunča u dvorištu dok je Šakira kod kuće tako da nema gde da gleda osim u nju kad god pogleda kroz prozor.

 

Koliko je pevačici preko glave da živi pored porodice Pike pokazuje i njen novi potez.

 

Šakirina osvetnička pesma pokrenula je ogroman razdor između nje i porodice Pike
Šakirina osvetnička pesma pokrenula je ogroman razdor između nje i porodice Pikefoto: Bizarrap, Youtube Printscreen

Prema tvrdnjama španskog portala Socialite, Žoze Pike i Monserat Bernabeu razmišljaju da se presele jer više ne mogu da podnesu – Šakirine žurke.


Kolumbijska pevačica navodno neprestano priređuje vrlo bučne zabave već nekoliko nedelja, a najveću je organizovala 2. februara, na dan svog (i, verovali ili ne, Pikeovog!) rođendana. Ne samo što je Šakira puštala glasnu muziku satima nego je imala i raskošan vatromet.

I Telesinco piše da Pikeovi ne žele više da trpe žurke bivše snahe i razmatraju mogućnost da napuste luksuznu vilu u Barseloni u kojoj stanuju godinama.


Ipak, za time možda neće biti potrebe jer Šakira odavno planira preseljenje u Majami, što još uvek nije mogla da učini jer deli starateljstvo nad sinovima Milanom i Sašom sa njihovim ocem Đerarom.

 

 

makonda-tracker