na prvi pogled – šakira!

U jeku osuda i podsmeha – ZALJUBLJENI DO UŠIJU! Đerar Pike prvi put podelio fotografiju s LJUBAVNICOM

0

Dok se bivši fudbaler Đerar Pike i studentkinja Klara Čija Marti suočavaju sa negativnim komentarima iz celog sveta, on je odlučio da ponosno pokaže devojku zbog koje više nije sa Šakirom

Đerar Pike okončao je fudbalsku karijeru posle raskida sa Šakirom
Đerar Pike okončao je fudbalsku karijeru posle raskida sa Šakiromfoto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Đerar Pike, nekadašnji fudbaler Barselone i španske reprezentacije, proteklih dana je bio jedan od poznatih muškaraca o kojima se bez sumnje najviše pričalo u svetu.


Razlog je nova pesma kolumbijske muzičke zvezde Šakire BZRP Music Sessions #53, u kojoj je ona opevala njihov raskid posle 12 godina ljubavi i dvoje dece, Pikeovu preljubu, loš odnos koji ima s njegovom majkom...

 

Ona je istakla da vredi koliko dve 22-godišnjakinje (koliko je godina imala Klara kad je započela njena afera sa Đerarom), nazvala ju je tvingom, a sebe ferarijem, potom kasiom, a sebe roleksom itd.

 


I dok cela planeta bruji o Pikeu i njegovoj nekada ljubavnici, a danas devojci Klari Čiji Marti, sportista je rešio da ponosno pokaže ženu zbog koje je odbacio sve.

 


Fudbaler je na Instagramu, naime, objavio selfi za koji je pozirao sa Klarom, a na kom oni sede priljubljeni jedno uz drugo i nasmejani. Pike nije napisao nikakav opis, a fotografija je prikupila skoro 2,5 miliona lajkova za osam sati, dok ga njegovi prijatelji i pratioci obasipaju komplimentima.


Paru, inače, nije bilo lako od objavljivanja Šakirine pesme, budući da se na svakom koraku susreću sa osudom javnosti. Kako su ranije javili španski mediji, Klara više ne može ni da izađe na ulicu jer joj ljudi dobacuju i pevaju joj Šakirin hit.


I sam Pike ne može da se odbrani od stihova o njegovoj preljubi, pa je tako pre nekoliko večeri na jednoj košarkaškoj utakmici sedeo na tribinama dok je sa razglasa svirala Šakirina pesma, a publika mu uglas pevala.

 

 

makonda-tracker