srećan!

Pike neće biti preterano srećan: Šakira proslavila rođendan sa NJIM, nasmejana i nikad zadovoljnija

0

Pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike slave rođendan istog dana. I dok ne znamo kako je Pike proslavio svoj dan, znamo da ga je Šakira provela sa najvažnijim osobama u životu.

Šakira i njen bivši partner Đera Pike slave rođendan istog dana
Šakira i njen bivši partner Đera Pike slave rođendan istog danafoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Nakon višemesečnih emotivnih bura koje su dešavale u životu kolumbijske pevačice Šakire, juče je imala poseban razlog da uspori i da provede dan u miru i ljubavi.

 

Pevačica je juče proslavila 46. rođendan, kako su mediji preneli, Šakira je bila veoma dobro raspoložena i očigledno zadovoljno zakoračila u 47. godinu.

 

Kako dokazuju i snimci sa društvenim mreža, Šakiru su brojni fanovi došli da pozdrave i da joj čestitaju rođendan, a ona ih je posmatrala sa balkona i pozdravila dok su joj pevali rođendanske pesme.

U opuštenom street style izdanju i sa šarenim kačketom na glavi, pevačica nije skidala osmeh sa lica, a koliko su je emocije preplavile, vidi se i na snimcima na kojima izgleda kao da će zaplakati. 

Ona je na kraju sišla među svoje obožavaoce i sve ih srdačno pozdravila, a neke i zagrlila. U jednom trenutku su se čuli i marijači.

 

Ono što nam je privuklo posebnu pažnju jeste da je uslikan i njen devetogodišnji sin Milan koji je isto oduševljeno gledao okupljenje ljude ispred njihove kuće u Barseloni. 

 

Šakira je za svoje prijatelje organizovala i zabavu u svojoj kući i očigledno u krugu najbližih proslavila svoj rođendan.

Njen bivši emotivni partner i otac njene dece Milana i Saše, fudbaler Đerar Pike je takođe juče slavio rođendan, ali za sada ne znamo u čijem društvu.

 

A iako je Šakira najavljivala da će objaviti novu "osvetničku" pesmu upravo 2. februara na njen i Pikeov rođendan, to se nije dogodilo.

 

Ne znamo šta ju je sprečilo da to uradi, ali zasad sigurno znamo u čijem je društvu proslavila svoj rođendan. U društvu jednog od najvažnijih muškaraca u njenom životu.

 

makonda-tracker