bravooo!

Svaka čast: Španski mediji uhvatili Pikea ispred Šakirine kuće i to iz NAJLEPŠEG MOGUĆEG RAZLOGA

0

Raskid Pikea i Šakire bez ikakve dileme bila je jedna od najbombastičnijih vesti u pop kulturi prošle godine

foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA
foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Od kada je odjeknula priča o njihovom raskidu, mediji maltene svakog dana iznose nove informacije i "prljav veš" ovog para u javnost. Od toga da je za ceo prekid dugogodišnje ljubavi kriva jedna tegla džema, naravno uz Pikeovu prevaru, preko reakcija raznih njihovih prijatelja, poznanika i članova porodice.

 

Ipak, i pored svega, oboje su se složili u jednoj stvari, a to je da njihova deca moraju da ostanu na prvom mestu.

 

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete našu privatnost. Hvala vam na razumevanju - napisali su u zajedničkom saopštenju kad su objavili da se razvode.

 

Sami bivši supružnici se ne oglašavaju baš po ovom pitanju, ali nastavljaju svoje živote. Šakira je nedavno izbacila novu pesmu, a Pike je pokazao novu devojku - Klaru Čiu. Međutim, po poslednjm iformacijama izgleda da se pridržavaju onoga što su napisali u saopštenju.

 

 

Naime, uprkos očiglednom animozitetu koji trenutno postoji između njih dvoje, deca su im i dalje na prvom mestu, što su i dokazali tokom proteklog vikenda.


Prema pisanju španskog portala "Hola Spain", Đerard Pike je fotografisan dok je vozio dvojicu svojih sinova, Sašu i Milana, da proslavi sa njima Sašin rođendan. Nekoliko sati kasnije, legenda fudbalskog kluba "Barselona"je opet usnimljena, samo tada ispred Šakirine vile i to kako ostavlja sinove na rođendanskoj žurci, koju je Saši pripremila Šakira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Baka i deka dece, Monserat Bernabeu i Đoan Pike, takođe su fotografisani ispred vile.
 

Takođe, više fotografija koje su špasnki mediji objavili tokom dana pokazuju kako su tekle pripreme za rođendanski parti. To uključuje brojne radnike koji su non-stop izlazili i ulazili u kuću, noseći tortu, razne rekvizite za proslavu i igračke.

 

 

Na žurci su bili različiti gosti, uključujući košarkaša Barselone Kajla Kurik, njegovu suprugu Tarane Momeni i njihovu decu, Aršana i Arsalana, koji su po godinama slični Milanu i Saši. Kurik i njegova supruga su bliski prijatelji sa Šakirom, a primećeni su u njenoj kući i pre nekoliko nedelja dok je slavila uspeh svoje nove pesme.

 

 

makonda-tracker