(video)

Ovo je za njega NEOPROSTIVO! Poznati prijatelj Đerara Pikea priredio mu je najveću IZDAJU u životu

0

Pre samo nekoliko meseci, ovaj poznati Meksikanac pisao je hvalospeve o Pikeu, ali ga je" osvetnička pesma" fudbalerove bivše partnerke očigledno zarazila

Đerar Pike sigurno ima jednog prijatelja manje nakon  Šakirine  osvetničke pesme <i>BZRP Music Sessions #53 </i>
Đerar Pike sigurno ima jednog prijatelja manje nakon Šakirine osvetničke pesme BZRP Music Sessions #53 foto: EPA-EFE/JORGE ZAPATA

I dalje se ne sleže prašina koju je kolumbijska pevačica Šakira podigla svojom pesmom BZRP Music Sessions #53!


Muzička zvezda u njoj je opevala raskid sa Đerarom Pikeom, nekadašnjim fudbalerom Barselone, posle 12 godina ljubavi i dvoje dece, Pikeovu preljubu sa studentkinjom Klarom Čijom Marti, loš odnos koji ima s njegovom majkom Monserat Bernabeu...


Ona je istakla da vredi koliko dve 22-godišnjakinje (koliko je godina imala Klara kad je započela njena afera sa Đerarom), nazvala ju je tvingom, a sebe ferarijem, potom kasiom, a sebe roleksom itd.

 


Sportista nije mogao da sakrije ogorčenost i pokušao je potom da ismeje bivšu partnerku, s kojom ima sinove Milana i Sašu, tako što se pojavio vozeći Reno Tvingo i noseći ručni sat marke Kasio. Ipak, čini se da njegovi prijatelji ne dele njegovo mišljenje o Šakirinom hitu i da im se dopada daleko više nego njemu.


Kako pišu meksički mediji, Pikeov prijatelj Ibaj Janos, inače velika internet zvezda na španskom govornom području, izneverio je fudbalera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibai (@ibaillanos)

 

On je, naime, uhvaćen u jednom meksičkom restoranu kako na sav glas peva Šakirinu pesmu kojom je zadala udarac bivšem vanbračnom suprugu.


Toliko o tome da si šampion, kada si mi najviše trebao, dao si svoju najgoru verziju – pevao je Janos.

Nakon što je snimak osvanuo na internetu, Janos se nije branio i pazio šta će mu fudbaler reći, već je napisao:


Živele noći u prelepom Meksiku!


Ibaj Janos najpoznatiji je po emitovanju video-igara, a u međuvremenu je postao vrlo popularan influenser. U više navrata je viđen sa Đerarom Pikeom, pa su navodno oni jedan drugom među najboljim prijateljima, a Janos je vlasnik i FK Porsinos, koji učestvuje u Pikeovom takmičenju Liga kraljeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibai (@ibaillanos)

Janos je, inače, pre nekoliko meseci, kada je Pike objavio da završava fudbalsku karijeru, podelio njihovu zajedničku fotografiju i u podužoj objavi se zahvalio Đeraru na svemu i nazvao ga istinskom legendom.

 

 

makonda-tracker