kraj se ne nazire

Novi ŠAMAR za Pikea i njegove roditelje: Posle veštice na terasi, Šakira im priredila još jedno NEPRIJATNO IZNENAĐENJE

0

Komšiluk pevačice Šakire u Barseloni ovih dana ima mnogo materijala za ogovaranje, a ona im je dala još jedan povod

Šakira se naljutila i ne prestaje da iznenađuje
Šakira se naljutila i ne prestaje da iznenađujefoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Šakira, slavna kolumbijska pevačica, i španski fudbaler Đerar Pike rastali su se u prvoj polovini 2022. nakon 12 zajedničkih godina i dvoje dece – sinova Milana i Saše.


Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Zbog dobrobiti naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju – istakli su Pike i Šakira.


Od tada je delovalo kao da će ovaj rastanak proteći tiho uprkos tome što je Pike prevario muzičku zvezdu sa studentkinjom Klarom Čijom Marti, ali je početkom 2023. netrpeljivost između bivšeg para kulminirala.

 

1 / 6 Foto: EPA/ANDREU DALMAU


Šakira je rešila da snimi osvetničku pesmu, te je u numeri BZRP Music Sessions Vol. 53, koju je snimila s argentinskim producentom i di-džejem Bizarepom iznela niz opaski koje su privukle mnogo pažnje.

 


Ona se u njoj osvrnula i na Pikeovu majku Monserat Bernabeu, pomenuvši da ju je ostavio sa svekrvom kao prvom komšinicom, a koliko joj to smeta pokazuje Šakirin najnoviji potez.

 

Kako javljaju španski mediji, pevačica trenutno radi na podizanju zida između svog i imanja Pikeovih roditelja! Tamošnji paparaci snimili su trenutak kada je kamion sa mešalicom za beton pristizao ispred Šakirinog doma u Barseloni.

Iako su u pitanju dva odvojena dvorišta, navodno su ona povezana na neki način, a sada će tome doći kraj.


Muzička zvezda je, inače, pre nekoliko dana postavila i veliku lutku u obliku veštice na terasu, tako da gleda pravo u dom porodice Pike, a sve vreme glasno pušta svoju novu pesmu kako bi nervirala roditelje bivšeg partnera.

Prema pisanju stranih medija, fudbalerova majka znala je za njegovu aferu s Martijevom i, štaviše, prikrivala ga. Koliko je poznato, ona je bila jedna od retkih osoba s kojima se Šakira družila otkad živi u Barseloni, a nakon raskida je želela da se sa sinovima preseli u Majami, što ipak nije učinila jer njena deca idu u školu u Španiji.

 

 

makonda-tracker