nije mogao da izdrži

Ukrali su mu CEO ŽIVOT, pobegao je od svega: Ovako danas izgleda glumac za kog su tvrdili da je NAJLEPŠI MUŠKARAC IKAD

0

Žene su crvenele zbog njegovih fotografija, filmadžije ga obožavale, ali kada je bio na vrhuncu slave, pobegao je od bogatstva, popularnosti i fanova

Džoš Hartnet bio je miljenik žena početkom dvehiljaditih
Džoš Hartnet bio je miljenik žena početkom dvehiljaditihfoto: Universal Collection / Everett / Profimedia

Holivudski glumac Džoš Hartnet proslavio se ulogom u čuvenom filmu "Perl Harbor", a bio je jedan od najpopularnijih na svetu u tom trenutku.


Svi su očekivali da će postati novi Bred Pit. Bio je talentovan, zgodan, šarmantan i obožavan od strane devojaka, pa je sve ukazivalo na to da je pred njim neverovatna karijera.


Usledilo je nekoliko vrlo uspešnih uloga, a Hartnet je potom "presekao" i odlučio da napusti Holivud. Kako je kasnije objasnio, jednostavno nije bio spreman za svu tu famu koja ga je pratila.


Imam osećaj da sam se malo udaljio od Holivuda jer nisam bio spreman za svu tu pažnju. Nisam želeo da pazim na svaku reč i hteo sam prirodno da rastem i razvijam se, tako da sam odlučio da u tom trenutku život filmske zvezde nije za mene – rekao je Džoš svojevremeno.

 

Džoš Hartnet najavljivan je kao novi Bred PIt
Džoš Hartnet najavljivan je kao novi Bred PItfoto: Columbia Pictures Collection / Everett / Profimedia

U godinama koje su usledile uglavnom je prihvatao manje uloge i projekte, daleko od sveg holivudskog glamura, a veruje da je time pomogao sebi.


Za moje psihičko zdravlje i moju karijeru najbolja moguća stvar bila je da se držim podalje od Holivuda – istakao je Hartnet u jednom intervjuu.

 

Kako je objasnio, on je želeo da paralelno s karijerom gradi srećan i ispunjen porodični život i da konačno ima privatnost. Javnost je verovala da ima uvid u njegov život, ali on sebe nije prepoznavao u svojim savršenim fotografijama koje je viđao na naslovnicama magazina.

 

Džoš Hartnet napravio je predahj od Holivuda i igrao samo u manjim projektima ili manje uloge
Džoš Hartnet napravio je predahj od Holivuda i igrao samo u manjim projektima ili manje uloge foto: Universal Collection / Everett / Profimedia

Imao sam osećaj kao da mi je neko ukrao čitav život. Sve te naslovne strane časopisa na kojima su bile moje fotografije... One nimalo nisu prikazivale život kakav sam zapravo živeo. Trenutno se osećam dobro jer me paparaci više ne maltretiraju – istakao je glumac.


Tokom perioda koji je proveo daleko od holivudskih tokova, propustio je mnogo velikih uloga. Neke je svesno odbio, a birao je da se bavi režijom i pisanjem scenarija češće nego glumom. U međuvremenu se oženio u tajnosti, kada je 2021. godine rekao "da" engleskoj glumici Tamzin Egerton.

 


Par se upoznao na snimanju filma "Ljubavnici" 2011. godine, a zajedno više od decenije. Egertonova je jednom prilikom na Instagramu podelila fotografiju na kojoj se vidi da Džoš i ona nose prstenje, ali malo je pomislio da bi to mogle da budu burme.

 

Glumci zajedno imaju troje dece: ćerku koja je rođena 2015, jedno dete rođeno 2017. i jedno koje je došlo na svet krajem 2019. godine. Njihova imena nisu otkrivena, a Džoš preferira da sačuva svoju privatnost za sebe. Ipak, u jednom javnom pojavljivanju je rekao da je njegova najstarija ćerka, koja je tada bila beba, "zenica njegovog oka" i da je "savršena na svaki način".

 


Ipak, naredni period označiće veliki povratak Džoša Hartneta. Ona je konačno poklekao i pristao da učestvuje u najvećim holivudskim projektima, pa ćemo ga gledati u "Openhajmeru" Kristofera Nolana, filmu "Operation Fortune: Ruse de guerre" Gaja Ričija, ostvarenjima "Die Hart the Movie", "The Long Home" i "The Last Draw of Jack of Hearts".

 


Ipak, on se vraća pod svojim pravilima – snima i vraća se kući, pa je gotovo nemoguće videti ga na luksuznim događajima i žurkama slavnih.

 

 

makonda-tracker