presrećni

Baš SVAKA je bila zaljubljena u njega: Holivudski MILJENIK ŽENA se TAJNO OŽENIO još pre nekoliko meseci

0


Slavni glumac koji je obeležio početak dvehiljaditih kao jedan od holivudskih lepotana za kojima žene lude ima lepe vesti...

foto:  EPA/JULIEN WARNAND
foto: EPA/JULIEN WARNAND

Glumac Džoš Hartnet (43), koji se proslavio ulogom u čuvenom filmu "Perl Harbor", bio je jedan od najpopularnijih u tom trenutku, a svi su očekivali da će postati novi Bred Pit. Talentovan, zgodan, šarmantan i obožavan – sve je ukazivalo na to da je pred njim neverovatna karijera.


Međutim, Hartnet je ubrzo shvatio da holivudski život nije po njegovom ukusu, pa se povukao iz sveta šoubiznisa i radio je na projektima koji nisu izazivali toliku pomamu kao njegovi prvi filmovi.


Za moje mentalno zdravlje i moju karijeru bila je najbolja moguća stvar da se držim podalje od Holivuda. Srećom, mislim da sam na vreme shvatio sledeće – radi se o stvaranju dobrog porodičnog i kućnog života i mogućnosti da radim stvari koje su divne, kao što je snimanje filmova, što je za mene velika privilegija – objasnio je glumac jednom prilikom.

 

Džoš Hartnet
foto: profimedia

Dok se držao podalje od Holivuda, on je uspevao da umakne i paparacima i tabloidnim novinarima, pa mu je tako pošlo za rukom nešto što je gotovo nemoguće u svetu slavnih: već četiri meseca je uspešno krio da se oženio!


Džoš je rekao "da" Tamzin Egerton (33), engleskoj glumici, a People tvrdi da se venčanje dogodilo u Londonu, još u novembru.

 

1 / 3 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Par se upoznao na snimanju filma "Ljubavnici" 2011. godine, a zajedno više od decenije. Egertonova je u novembru podelila fotografiju na kojoj se vidi da Džoš i ona nose prstenje, ali malo je pomislio da bi to mogle da budu burme. Glumci zajedno imaju troje dece: ćerku koja je rođena 2015, jedno dete rođeno 2017. i jedno koje je došlo na svet krajem 2019. godine. Njihova imena nisu otkrivena, a Džoš preferira da sačuva svoju privatnost za sebe. Ipak, u jednom javnom pojavljivanju je rekao da je njegova najstarija ćerka, koja je tada bila beba, "zenica njegovog oka" i da je "savršena na svaki način".
 

 

 

makonda-tracker