i sam je zaboravljao da je zauzet

Prevario ju je sa 80 ŽENA, pa nije hteo da čuje za nju: Lepotan iz serija i njegova bivša sada ponovo privlače pažnju

0

Glumac iz omiljenih telenovela rastao se posle 20 godina sa ženom sa kojom je zasnovao porodicu, ali to nije kraj njihove priče

Vilijam Levi spada u omiljene latinoameričke glumce, posebno damama
Vilijam Levi spada u omiljene latinoameričke glumce, posebno damamafoto: José Ramón Guisado / ContactoPhoto / Profimedia

Kubansko-američki glumac Vilijam Levi igrao je u nekim od najpopularnijih telenovela na svetu, poput "Strasti", "Oluje u srcu", "Ukradene sreće", "Trijumfa ljubavi", a onima koji ne gledaju sapunice najpoznatiji je po pojavljivanju u spotu Dženifer Lopez za pesmu I'm Into You.


Godinama ga žene širom sveta obožavaju, ali je malo poznato da je glumac sve to vreme bi zauzet. I on je sam, doduše, to često zaboravljao.


Pre više od 20 godina, on je stupio u vezu sa manekenkom i glumicom Elizabet Gutijerez, s kojom ima sina Kristofera Aleksandra Levija i ćerku Kejli Aleksandru Levi. Par se nikada nije venčao, ali su živeli zajedno i zasnovali porodicu, a to nije sprečilo Vilijama da ide iz veze u vezu.

 

Elizabet Gutijerez i Vilijam Levi su zajedno proveli 20 godina
Elizabet Gutijerez i Vilijam Levi su zajedno proveli 20 godinafoto: JLN Photography / Shutterstock Editorial / Profimedia

Godinama se spekulisalo da Vilijam vara Elizabet, a ubrzo su za to stigle i potvrde jer se glumac nije preterano trudio da sakrije svoje avanture.

 

  • Najveće prevare Vilijama Levija


Između ostalog, bio je s koleginicom Himenom Navarete, s kojom je glumio u telenoveli "Oluja u srcu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ximena Navarrete (@ximenanr)


Međutim, iako je s Himenom viđan javno i ona je pričala svima da su srećno zaljubljeni, Vilijamova najveća afera bila je ona s glumicom Žaklin Brakamontes (Maribel iz "Rubi"), kojoj se čak zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje.

 

Ona je sama progovorila o njihovoj vezi, a njihove zajedničke fotografije osvanule su i na naslovnicama medija. Imao je glumac, međutim, još mnogo, mnogo avantura, a upućeni tvrde da se broje u desetinama.

 


Štaviše, jedan anonimni izvor rekao je za meksičke medije da je Vilijam prevario Elizabet s više od 80 žena.


Zato ni ne čudi što je manekenki i glumici svega preko bilo glave, pa su početkom 2022. saopštili da se rastaju.


Želimo da znate da smo, nakon mnogo razmišljanja, doneli odluku da prekinemo svoju vezu. Ali nastavićemo da budemo prelepa porodica kakva jesmo i najbolji mogući roditelji svojoj deci. To se nikad neće promeniti – napisao je Vilijam tada na Instagramu.

 


Ipak, u novembru 2022. (bivši?) par viđen je zajedno u Španiji, pa su se pojavile glasine o njihovom pomirenju. Za razliku od ranijih prilika kada su viđani zajedno posle raskida, ovog puta deca nisu bila s njima, a španski Hola! pisao je da su posećivali vinograde nadomak Valjadolida, da su potom posetili Granadu, kao i da je po njihovim objavama na Instagramu očigledno da su uživali.


Vilijam je, inače, pre nekoliko meseci iz čista mira na Instagramu poručio svima da mu više ne pominju Elizabet Gutijerez, s kojom je proveo dve decenije i ima porodicu.

 


Molim vas, prestanite da me pitate o Elizabet! Ako želite da znate nešto o njoj, pitajte je. Nisam ovde da pričam o njoj. Molim vas i hvala vam – napisao je glumac.


Elizabet je, inače, u prošlosti uvek branila svog partnera kad bi se pojavile glasine o njegovoj preljubi, pa je tako posle jednog skandala istakla da on ne samo što je divan otac već je pažljiv muškarac i vrlo odgovorna osoba.

 

Štaviše, nakon raskida mu se javno zahvalila na tome što brine o njihovoj deci i čak i o njoj iako više nisu par i na tome što joj je omogućio da se maksimalno posveti svojoj ulozi majke.

 

 

Mnogo pažnje, inače, privlači to što se Vilijam i Elizabet nikad nisu venčali, a ona je u emisiji The Break at Programa 7 pre nekoliko godina ispričala zbog čega je tako. Kako je priznala, ona je želela da sa Vilijamom stane pred oltar, ali se to jednostavno nije dogodilo.


Bila sam u fazonu "Okej, kad ćemo se venčati?", ali sada više ne razmišljam o tome – istakla je na.


Već se osećam venčano, iskreno. Verujem da je u životu najvažnija posvećenost porodici, više nego brak – objasnila je.

 

 

 

makonda-tracker