saga se nastavlja

Haljina je sve (raz)otkrila: Majli Sajrus je bivši muž prevario sa ovom slavnom GLUMICOM?

0

Ni haljina koju Majli Sajrus nosi u novom spotu za pesmu "Flowers" nije slučajnost,već otkriva sa kim ju je Lijam Hemsvort prevario, tvrde fanovi.

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort su bili u braku od 2018. do 2020. godine.
Majli Sajrus i Lijam Hemsvort su bili u braku od 2018. do 2020. godine.foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Poslednjih dana ceo svet sluša dve osvetničke pesme i traži skrivene znakove koji otkrivaju misterije i rasvetljavaju odnose između glavnih aktera.

 

Naime, pre nekoliko dana se pojavila Šakirina pesma "BZRP Music Sessions #53", koja će nažalost ponajmanje ostati upamćena po muzici već više po stihovima koji javno prozivaju bivšeg partnera Đerara Pikea i njegovu devojku Klaru Čiju.

 

Ova pesma je ponovo otvorila rane nastale nakon raskida  koji je usledio nakon 12 godina veze, samo što je ovog puta pevačica rešila da iznese sav prljav veš u javnost i da se do kraja osveti svom bivšem partneru i ocu njene dece.

 

Nije ostala dužna ni svojoj svekrvi, koju je i nakon objavljivanja pesme nastavila da plaši prvo vešticom na terasi,a potom i dizanjem zida da ne bi morala da je gleda.

Taman kad smo pomislili da nam je dovoljna saga Šakira-Pike-Klara Čija, pojavila se još jedna osvetnička pesma koja je naravno pokrenula lavinu komentara i tumačenja.

 

Pevačica Majli Sajrus se pojavila sa pesmom "Flowers", a iako je naziv pesme možda nežan, ona je, prema tumačenju fanova, bila sve samo ne nežna prema svom bivšem suprugu, glumcu Lijamu Hemsvortu.

Pesma je objavljena pred Lijamov rođendan što mnogi pretpostavljaju da nije slučajnu, a kako tvrde brojni komentari na društvenim mrežama, od početka do kraja su u nju utkani simboli koji potvrđuju da je glumac bio neveren pevačici dok su bili u braku.

 

Brojne su spekulacije i tumačenja njene nove pesme, a nama je kao možda najupečatljivija ostala ona mogućnost da je Majli Sajrus navodno spot snimala u vili u kojoj ju je bivši muž prevario sa čak 14 žena.

 

Najnovija teorija zavere (ili ne?) se pojavila na društvenoj mreži TikTok, a u centru pažnje se nalazi zlatna haljina koju Majli Sajrus nosi u spotu. 

Prema jednom korisniku TikToka, to nije nimalo slučajno.

 

Naime, prema ideji pevačicinog vernog fana ovo je suptilan znak koji aludira na sličnu zlatnu haljinu koju je nosila koleginica njenog bivšeg muža na premijeri filma "Igre gladi" Dženifer Lorens.

 

Podsetimo, Dženifer Lorens i Lijam Hemsvort su zajedno glumili u filmu "Igre gladi", a na premijeri filma 2012. godine u Los Anđelesu, glumica se pojavila u predivnoj zlatnoj dugoj haljini.

A pošto se Majli Sajrus u spotu pojavila u sličnoj zlatnoj haljini krenule su spekulacije da je to skriveni znak da pevačica aludira na preljubu bivšeg muža sa oskarovkom. Slična frizura u vidu podignute kose i nonštalantno puštenih prednjih pramenova je dodatno podgrejala ove sumnje fanova.


Podsetimo, Dženifer Lorens svojevremeno priznala u emisiji Endija Koena da su ona i Lijam Hemsvort bili u vezi.

 

Kada ju je Koen upitao da li su se ikada poljubili kada su kamere bile ugašene, glumica je odgovorila:

– Lijam i ja smo odrasli zajedno. Liam je stvarno zgodan. Šta bi ti uradio? upitala je Lorens pre nego što je sve priznala:

 

– Da, jesmo. –

 


 

makonda-tracker