ispovest

"SHVATILA SAM DA SAM ZALJUBLJENA U NJU": Slavna lepotica otkrila kako ju je zavela Majli Sajrus

0

Kejtlin Karter, zbog koje je pevačica Majli Sajrus napustila supruga Lijama Hemsvorta, odlučila je da podeli njihovu ljubavnu priču.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko meseci, svi su bili šokirani kada se pojavila vest da je Majli Sajrus, za koju su svi verovali da se konačno skrasila pored dugogodišnjeg dečka i — od prošlog decembra supruga — Lijama Hemsvorta u vezi s, takođe udatom (za Brodija Dženera, starijeg polubrata Kajli i Kendal Džener), Kejtlin Karter.

 

Njih dve su u jednom periodu bile nerazdvojne, a onda se pojavila nova šokantna vest: ljubav je ipak bila kratkog daha, pa su Majli i Kejtlin raskinule.


Pevačica je trenutno u srećnoj vezi s Kodijem Simpsonom, a Kejtlin se i dalje osvrće na njihovu ljubav. Navodno je sve napisala u svojim memoarima, a deo je objavila u američkom Elu, pod naslovom Kejtlin Karter o letu samootkrivanja. Kako sama lepotica ističe, zaljubila se u Majli Sajrus, i to je bila sila koju je nemoguće kontrolisati.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Prošlog jula sam otišla na odmor s drugaricom; dok sam se okrenula, bila sam zaljubljena u nju. Naravno, nije bilo toliko jednostavno. Ali, ipak, nije bilo ni previše komplikovano — piše ona.


Kako Kejtlin ističe, nikad ranije je nije privukla osoba istog pola.


Znam da nisam usamljena u tome što osećam pritisak da objasnim i definišem sebe na neki način. U eri u kojoj je Mark Ronson ismevan jer se izjašnjava kao sapioseksualac, javno definisanje sopstvenog identiteta nije za one slabog srca — ističe Majlina bivša.
 

Ona je dodala da se s Majli Sajrus družila tri godine i da je tek nedavno shvatila da ju je pevačica oduvek privlačila na način na koji njeni ostali prijatelji nisu.

 

 

makonda-tracker