IMALI SU ROMANSU PUNU STRASTI

OSTAVILA GA JER NIJE ŽELELA DA BUDE PRINCEZA: Princ Hari bio u tajnoj vezi s prelepom oskarovkom!

0


Megan Markl nije prva glumica na čiji je šarm pao britanski princ

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvoda od Saseksa princ Hari od 2018. godine je u braku s nekadašnjom glumicom Megan Markl, a ona nije prva poznata ličnost koju je osvojio. Dobro su poznate njegove veze s Eli Gulding i Kresidom Bonas, a strani mediji sad pišu da je bio i s jednom superzvezdom ― dvostrukom oskarovkom Dženifer Lorens!


Kako je otkrio nepoznati izvor, princ Hari i američka glumica upoznali su se na jednoj humanitarnoj večeri, na kojoj sin ledi Dajane i princa Čarlsa nije mogao da prestane da gleda Dženifer. Navodno je već tada pričao kako jedva čeka da svi ustanu da bi mogao da ode do nje i predstavi joj se, a tada joj je, kažu, rekao da misli da je najlepša žena na svetu. Glumici je navodno bilo simpatično koliko je princ bio hrabar i samouveren.

 


Nastavili su s razgovorom do kasno u noć, a na rastanku Hari joj je rekao da bi voleo ponovo da je vidi. Susret su zakazali za tri dana i već te večeri se strastveno poljubili. Hari je bio na sedmom nebu, a njegovi prijatelji su rekli da ga nikad nisu videli kao uzbuđenog i srećnog ― ispričao je izvor.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Njihova romansa trajala je još mesec dana, dodaje, a bila je puna strasi. Ipak, Dženifer nije bila spremna za vezu s princem Harijem jer nije želela da, eventualno, uđe u britansku kraljevsku porodicu. Budući da je gluma njena najveća ljubav, bila je svesna da bi morala da je se odrekne ako veza postane ozbiljna, što nije dolazilo u obzir.

 

Inače, pre pet godina strani mediji su pisali da je princ pitao Dženifer da izađu i da ga je ona odbila, a dugo se šuškalo o prirodi njihovog odnosa.

 

 

makonda-tracker