LAKNULO JOJ

ĆUTALA JE DUGIH 10 GODINA: Fanovi tuguju zbog rastanka Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta, ali ONA je jedva dočekala da joj vidi leđa

0

Nakon što su mediji objavili da su lepa pevačica i glumac stavili tačku na svoj brak, nisu baš svi tugovali...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ljubav Majli Sajrus (26) i Lijama Hemsvorta (29) trajala je gotovo deceniju — par se upoznao 2009. godine, na snimanju filma Poslednja pesma. Majli je tada imala 16 godina, a zgodni Australijanac 19, a ono što je najpre izgledalo kao tinejdžerska ljubav nastavilo se. Par se viđao do 2014. godine, kada su se rastali zbog Majlinih skandala, ali su se vratili jedno drugom 2016. godine.

 

Prošlog decembra zakleli su se na večnu ljubav, ali se ispostavilo da ona ipak nije bila večna, pa su se nedavno razveli. Majli je, navodno, prevarila Lijama s blogerkom Kejtlin Karter, ali je nedavno započela vezu s Kodijem Simpsonom.

 


Kako pišu američki mediji, za razliku od fanova, koji i dalje tuguju zbog rastanka ovog para, majka Lijama Hemsvorta Leoni je srećna.


Njegovoj mami je laknulo što je Lijam doneo odluku da okonča ovu vezu jer se cela porodica, ali naročito ona, imala poteškoće da prihvati Majli — rekao je izvor blizak glumcu.

 

Majli i Lijam na svom venčanju 2018. godine
Majli i Lijam na svom venčanju 2018. godinefoto: Profimedia

Prema najnovijim vestima, Hemsvort se odnedavno viđa s glumicom Medison Braun (22).


Lijamova porodica samo želi da on bude srećan, ali žele da ga vide pored nekoga koje tradicionalniji i neće biti zadovoljni dok on ne dobije upravo to — ističe izvor.


Braunova, istina, deluje konzervativnije od Majli Sajrus, posebno na društvenim mrežama, ali jednom je priznala da je fantazirala o seksu s upravo Lijamom Hemsvortom.

 

 

makonda-tracker