gleda ka kući bivše svekrve

Šakirina nova meta - SVEKRVA! Plaši je VEŠTICOM, a Pikeova majka od pesme bivše snahe ne može da živi

0

Pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike prošle godine su stavili tačku na svoju 12-godišnju vezu.

Šakira na Kanskom festivalu 2022. godine.
Šakira na Kanskom festivalu 2022. godine.foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Pevačica Šakira (45) i fudbaler Đerar Pike (35) prošle godine su objavili da se razilaze nakon 12 godina veze. Njihova ljubav je punila novinske stupce, a krunu njihove veze predstavljaju dvojica sinova Milan i Saša.

 

Ubrzo su počele razne spekulacije da je razlog raskida upravo fudbalerova preljuba, a nakon brojnih prepucavanja i iznošenja toka samog sudskog procesa o starateljstvu nad njihovom decom, Pike se u javnosti pojavio sa novom devojkom Klarom Marti i time prekršio dogovor koji je imao sa pevačicom, da se ni ona ni on neće pojavljivati u javnosti godinu dana nakon raskida. 

 

Šakira se dugo nije oglašavala o samom raskidu,a onda je jednom prilikom za časopis "Elle" rekla da je ceo proces raskida veoma težak za nju i decu. 

– O ovome je zaista teško pričati uživo, pogotovo zato što je ovo je prvi put da sam se osvrnula na ovu situaciju u intervjuu. Do sad sam samo ćutala i samo pokušala da obradim celu situaciju. Uh, i da, teško je pričati o tome, posebno zato što još prolazim kroz to, i zato što sam u žiži javnosti i zato što naše razdvajanje nije kao obično razdvajanje, zato je ovo teško ne samo meni, već i mojoj deci. Neverovatno teško – rekla je Šakira za časopis "Elle".

 

Sve u svemu, teško je. I pokušala sam da sakrijem situaciju pred svojom decom. Trudim se da to uradim i da ih zaštitim, jer to je moja misija, broj jedan u životu. Ali onda čuju stvari u školi od svojih vršnjaka ili naiđu na neke neprijatne vesti na mreži, i to stvarno utiče na njih – dodala je ona.

 

Od ove izjave je prošlo nekoliko meseci, a čini se da Šakira ipak nije još uvek spremna da zaboravi ceo tok raskida te je u najnovijoj pesmi, koja je podigla mnogo prašine za samo dva dana, uputila oštru poruku svom bivšem izabraniku.

 

Za samo dva dana, njena nova pesma je preslušana 63 miliona puta i time je oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pesma na Jutjubu u ovom vremenskom periodu.

Ono što je privuklo najviše u ovoj pesmi su njene reči i jasne prozivke upućune na račun oca njene dece i njenog bivšeg emotivnog partnera, Đerara Pikea. 

 

Ostavio si me kao komšinicu svekrvi, s novinarima pred vratima i dugom u trezoru. Mislio si da ćeš me povrediti, ali učinio si me još jačom. Žene ne plaču, žene naplaćuju – stihovi su njene nove pesme. 

 

– Bejbi, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti bi, ali zamenio si Ferari za Tvingo, zamenio si Roleks za Casio… – jasno je da je ovim rečima Šakira aludirala na fudbalerovu novu izabranicu, Klaru.

Na novu pesmu nije ostao imun ni Pike, te je odmah reagovao i svoju bivšu devojku ismejao pred svima, a kako su preneli svetski mediji, Pikeova majka je lajkovala pesmu u kojoj pevačica "proziva njenog sina". Međutim, nakon spekulacija Šakirinih fanova da je čak i Pikeova majka protiv sina, ona je rešila da "povuče svoje lajkove".

 

  • Veštica na metli - jasna poruka Pikeovoj majci?

 

Ipak, ono što je nakon stihova pesme diglo veliku prašinu i pažnju svetske javnosti jeste Šakirin najnoviji potez, koji je ovog puta upućen Monserat Bernabeu, Pikeovoj majci.

 

Kako piše Marca, majka fudbalera Đerara Pikea Monserat Bernabeu je navodno primetila da se na terasi njene bivše snaje u Barseloni nalazi figura crne veštice na metli.

 

Ovome u prillog ide i snimak koji se pojavio na Tviteru, a na kojem se vidi crna veštica na Šakirinoj terasi koja je okrenuta ka kući njene bivše svekrve, a može i da se čuje njena nova pesma koja "ide na repeat" i to veoma glasno. 

Novinar Milan Leirado je rekao za emisiju "Mas Vale Tarde" da je Monserat zamolila jednog od članova Šakirinog osoblja da okrene vešticu kako ne bi direktno gledala ka njenoj kući,koja se nalazi u istoj ulici.

 

Ekipa 'Mas Vale Tarde' otišla je da proveri ove tvrdnje, a dok su snimali primetiil su da je jedan radnik izašao na terasi da sredi vešticu i odneo je, primetivši da kamere snimaju šta rade. 

 

Međutim, veštica je vraćena na mesto i gleda pravo u kuću Pikeovih roditelja.

Novinar Mark Leirado je na svojim društvenim mrežama izneo više detalja o statui veštice ukazujući da ova situacija traje već nekoliko nedelja. 

 

– Pre nekoliko nedelja sam dobio informacije da je Pikeova majka bila zabrinuta zbog navodnog rituala koji joj je urađen sa crnom vešticom – napisao je Leirado.

 

– Ali ja tome nisam pridavao veći značaj – istakao je on.

 

Iako je Pikeova majka tražila da se sporna figura veštice ukloni, izgleda da je Šakira naredila da se vrati na mesto i da time pričini neprijatnost porodici njenog bivšeg partnera. 

 

makonda-tracker