SUROVA I ZLA

Kamila je od života Kejt Midlton napravila noćnu moru: Da li će princeza OVO PONIŽENJE ikada moći da oprosti?

5

Kraljica Kamila je učinila život Kejt Midlton "noćnom morom" nakon što je saznala da je Čarls obebedio kraljevsku krunu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako strani mediji prenose, kraljica Kamila je postavila svoj protokol u palati godinama pre nego što je umrla kraljica Elizabeta, što je izazvalo veliku napetost između nje i princeze od Velsa, Kejt Midlton.

 

Insajderi su rekli da je Kamila u protokolu navela da roditelji Kejt Midlton treba da za ulaz u palatu koriste sporedni ulaz, koji su koristili zaposleni na dvoru.

 

Ali to nije sve. Kamila je takođe navodno terala Kejt na naklon kada su se upoznali, tvrde izvori, nampominjući da je to znak nižeg društvenog ranga u hijerarhiji kraljevske porodice.

 

- Kamila ne može da prestane da likuje i odlučna je da Kejtin život učini noćnom morom - rekao je insajder iz palate naglasivši da je "prikladno i ispravo da Midltonovi koriste ulaz za sluge kao i ostali trgovci".

 

Štaviše, Kamila je takođe želela da njena deca, Laura i Tom, dobiju viteške titule ili druge počasti kako priliči potomcima britanske kraljice - navodi izvor.

 

Insajderi tvrde da su Vilijam i Kejt pokušali da se pobune, ali nisu imali velike šanse za uspeh.

 

Kamila Parker
Kamila Parker foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

 

Ubrzo nakon što je preuzeo vlast kralj Čarls je svoju dragu ženu Kamilu proglasio kraljicom suprugom. Zatim je Kejt i Vilijamu dao novu titulu princa i princeze od Velsa. 

 

Ovakvo ponašanje kraljice Kamile izazvalo je dozu bunta kod Kejt Midlton i njenog supruga, ali je očigledno da su oni pustili stvari da idu svojim tokom, nadajući se da će jednom oni moći da odlučuju o važnim pitanjima.

 

Ipak, pitanje koje se postavlja jeste - da li će Kejt Midlton ikada moći da oprosti sve pakosti koje joj je priredila kraljica supruga Kamila Parker. 

 

 

makonda-tracker