doživela je veliki udarac

Prijateljima je odala kako joj je: Kejt Midlton PRVI PUT u javnosti nakon optužbi princa Harija i Britanci su ZABRINUTI

0

Nakon što je njen dever i nekada davno jedan od najboljih prijatelja izneo niz šokantnih tvrdnji u svojim memoarima, princeza od Velsa ne izgleda kao inače

Kejt Midlton, princeza od Velsa
Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Kejt Midlton, supruga princa Vilijama i princeza od Velsa, poštuje nepisano pravilo britanske kraljevske porodice da ne komentariše tračeve.


Zato je i ona ostala nema nakon što je princ Hari objavio memoare pod nazivom"Rezerva" (Spare), u kojima je detaljno pisao o svom odnosu s bratom Vilijamom i snahom. On je opisao i kako se Kejt sukobila sa njegovom suprugom Megan Markl u više navrata, a tvrdi i da je princeza rasplakala njegovu izabranicu u susret njihovom venčanju.


Nakon niza Harijevih ispovesti o Kejt Midlton koje su sve samo ne pohvalne, ona se prvi put pojavila u javnosti, a paparaci su je uslikali dok se vozila automobilom po Londonu.


Kako pišu britanski mediji, ona je izgledala zamišljeno i zabrinuto, bila je nenašminkana i nije delovala kao inače. Na prvom mestu, nije izgledala dobro raspoloženo i bila je bez svog prepoznatljivog osmeha, što je zabrinulo njene fanove.

 


"Ostani dostojanstvena, Kejt, jednog dana ćeš biti izvanredna kraljica", "Mora da ostane jaka zbog Vilijama", "Istinska dama mora da trpi udarce onakvih ljudi"... komentarišu obožavaoci Midltonove.


Iako nije javno reagovala na autobiografiju princa Harija, izvori bliski Kejt kažu da je princeza šokirana.


Kejt misli da je to što Hari radi grozno. Zgrožena je što on tako razvlači njeno ime po prljavštini, smatra da će to biti teško oprostiti – rekao je za us Weekly izvor.

 

1 / 6 Foto: EPA/ANDY RAIN


Hari je, između ostalog, u svojoj knjizi otkrio da se plašio da će mu Kejt Midlton "uzeti brata", da se Kejt razbesnela jer je Megan Markl komentarisala njene postporođajne hormone, da je bila vidno zgađena kad je jetrva tražila da pozajmi njen sjaj za usne...

 

 

makonda-tracker