SUROVA I ZLA

Kamila je od života Kejt Midlton napravila noćnu moru: Da li će princeza OVO PONIŽENJE ikada moći da oprosti?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Bice

16-01-2023 19:03h
. . . slatko jednog dana kad Čarls pandrkne pa Vilijam i Kejt narede da Kamila, i njena deca, koristi ulaz za poslugu.

Krle

16-01-2023 20:00h
Koga je briga na koji ulaz će da ulazi koji džabolebaroš .

Baba Visnja

17-01-2023 00:28h
Kejt a pogotovu Vilijam nemaju mooda da urade ono sto su Hari i Megan. Hari i Megan su pokupili svoje igracke i doopetom zalupili vrata za sobom.
Sad ih kecaju iz Amerike. Tako i treba. Pokazati celom svetu kakva je bolestina taj cuveni britanski dvor. Ovakve stvari su bile mozda bitne pre 200 godina, ali u danasnje vreme su budalastina.
Plus sto su pravila ocigledno fleksibilna. Da ista pravila vaze, po kojima su Kejtini roditelji posluga, Kamila ne bi napredovala dalje od kraljeve naloznice. U vreme kada su ne-aristokratski posetioci palate ulazili na ulaz za poslugu, ovakve zene se nisu zenile, nego menjale - danas jedna sutra druga -da se kralju ne pokvare dzadza.

ja

17-01-2023 13:29h
Kamila je isfrustrirana osoba jer je javno omrazena i ruzna je da ruznije nisam video, zato maltretira ovu simpaticnu Kejt. Kamili je dovoljna kazna sto je niko sem ruznog Carlsa ne voli, a i s Carlsom nesto nije u redu kad moze da voli ono...

Ime

18-01-2023 05:55h
@ja
A I on se pokazao kao neki sonja kome naredjuje ceo zivot ova rugoba od alkoholicarke.Ukaljala im je I omrazila celo kraljevstvo.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: