damski

U Srbiji je ima na svakom koraku: Kejt Midlton u DŽEMPER-HALJINI je sva modna inspiracija koja vam treba danas!

0

Haljinica za svaki dan u kojoj se pojavila supruga princa Vilijama košta oko 330 evra, ali se slične varijante mogu naći već za 1.500 dinara!

Kejt Midlton u Liverpulu 12. januara 2023. godine
Kejt Midlton u Liverpulu 12. januara 2023. godinefoto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Dok princ Hari promoviše svoju knjigu "Rezerva" i priča u američkim emisijama o svom odnosu s bratom Vilijamom i snahom Kejt, kraljevski par vratio se u javnost dostojanstven i nasmejan!


Nakon što je Kejt fotografisana u izdanju koje je zabrinulo njene obožavaoce, princeza i princ od Velsa posetili su juče Kraljevsku univerzitetsku bolnicu u Liverpulu u sasvim drugačijem raspoloženju.

 

Par je ćaskao sa osobljem, obišao bolnicu i pozdravio okupljene, a Kejt je izgledala očaravajuće u poslovnoj odevnoj kombinaciji.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN


Vilijamova supruga pojavila se u kariranom plavo-zelenom kaputu brenda Holland Cooper koji je nosila i ranije, a reč je o dugačkom modelu s dvorednim kopčanjem i krupnom karo šarom.


Ispod njega nosila je praktični komad koji se svake jeseni i zime vraća u modu – zatvorenu džemper-haljinu koja može da se kombinuje na bezbroj načina i nosi u svim prilikama!

 

Kejt Midlton u Liverpulu 12. januara 2023. godine
Kejt Midlton u Liverpulu 12. januara 2023. godinefoto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Kejt je odbrala model kuće Cefinn čija cena iznosi skoro 330 evra, a u pitanju je navy varijanta s niskom rolkom i efektnim puf-rukavima koji se sužavaju ispod laktova. Ovakve haljine preplave prodavnice već od oktobra, a u Srbiji se mogu vaći po ceni već od 1.500 dinara.


Uz to je kombinovala teget salonke od prevrnute kože koje potpisuje Gianvito Rossi i koje nosi već godinama, a sve je zaokružila zelenom Mulberry torbicom, što je sjajan izbor uz plavo-zeleni kaput.

 

 

makonda-tracker