Pike je Šakiru varao još od 2021. godine: Zbog jednog BEZOBZIRNOG POTEZA javnost se poput cunamija obrušila na njega

0

Klupko oko veze Šakire i njenog bivšeg partnera se polako odmotava 

foto: Instagram / Šakira
foto: Instagram / Šakira

Poznati fudbaler Đerar Pike je, prema pisanju stranih medija, svoju aferu sa sadašnjom devojkom Klarom Marti započeo je još 2021. godine.

 

Igrom slučaja jedan od Šakirinih obožavalaca primetio je da se tokom jednog sastanka koji se odvijao preko Zoom aplikacije u pozadini mogla videti Klara. U pitanju je bio intervju za poznati mediji, koji je fudbaler dao pre gotovo dve godine.

 

Svima koji su ovaj razlaz pratili je jasno da je Šakiri sve ovo veoma teško palo, a to je izvor blizak pevačici potvrdiio i za Page Six.

 

 

To i ne čudi jer ukoliko je  tačna informacija da Pikeova veza traje od 2021. to bi značilo da je on Šakiru varao dok je, prema njenom mišljenju, među njima još sve funkcionisalo normalno.

 

Izvor je tom američkom mediju kazao kako je Šakira slomljena nakon što je shvatila da se ta žena boravila u njenom porodičnom domukoju je par delio sa svojom decom, sinovima Milanom i Sašom.

 

- Za nju je poražavajuće saznanje da je ta afera trajala mnogo duže nego što je mislila - tvrdi izvor Page Sixa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Da podsetimo, Pike i Šakira su objavili da se rastaju u junu prošle godine, nakon 11 godina zajedničkog života. Njih dvoje su živeli osam godina u Barseloni.

 

Pike je veoma brzo nastavio dalje, dok je pevačicu razlaz od Pikea veoma pogodio. Njih dvoje su bili pred sudom i zbog podele starateljstva nad decom, ali je sud na kraju ipak presudio i dozvolio pevačici da deca ostanu pod njenom zaštitom, a da ih Pike samo viđa u zakonom predviđenom periodu. 

 

 

 

makonda-tracker