novi udarac

Šakira u tome NIJE USPEVALA: Nova Pikeova devojka postigla je nešto što pevačica nije mogla za 12 godina

1

Ne samo što smo saznali kada je tačno Đerar Pike počeo da vara Šakiru nego je otkriveno i da se fudbalerova nova devojka bolje snalazi u nečemu što pevačici jednostavno nije išlo od ruke...

foto: EPA/Andreu Dalmau
foto: EPA/Andreu Dalmau

Španski fudbaler Đerar Pike (35), koji je proveo 12 godina s kolumbijskom pevačicom Šakirom (45), s kojom ima sinove Sašu i Milana, odavno više ne krije svoju sreću s novom devojkom.


Mlada studentkinja i hostesa Klara Čija Marti (23) osvojila je srce sportiste dok je još bio u vanbračnoj zajednici sa Šakirom, a mediji su spekulisali čak i da je vatrena Kolumbijka zatekla svog životnog saputnika u preljubi.


Par nikada nije otvoreno pričao o tome ima li u tome istine, ali je poznato da Šakira jeste prevarena, a sada smo saznali i kada tačno – i to u okolnostima koje teško da su prijatne za pevačicu.

 

1 / 4 Foto: EPA/MARTA PEREZ


Naime, kako javljaju španski mediji, Pike je sa svojom devokom organizovao božićnu večeru za radnike njegove kompanije "Kosmos", a ona je uživala u druženju sa zaposlenima i neočekivanom proslavom godišnjice.


Sinoć su Đerar Pike i Klara Čija dvostruko slavili. Pike je imao božićnu večeru s radnicima "Kosmosa", a s Klarom je proslavio godinu dana zabavljanja. Odlično su se proveli – rekao je paparaci Hordi Marti, koji je i fotografisao par.


Njih dvoje su ušli zagrljeni i stigli do mesta gde su ih čekali prijatelji i zaposleni na žurki povodom Nove godine – dodao je.

 

Prema pisanju španskih medija, ne samo što sada znamo da je Pike varao Šakiru makar pola godine pre nego što su se zvanično rastali nego se Klara odlično snalazi s njegovim prijateljima. Navodno ona ima sjajnu komunikaciju sa svima u Pikeovom životu, što Šakiri nije polazilo za rukom, pa je odbijala da učestvuje u ovakvim proslavama.

 


Posebno je loš odnos imala sa ženama ostalih fudbalera, na prvom mestu sa Antonelom Rokuco, suprugom Lionela Mesija, koja ju je iza leđa zvala Šefica.


Šakira i Pike zajedno su proveli duže od decenije, a nakon nekoliko meseci tišine, kolumbijska muzička zvezda priznala u intervjuu za Elle da joj nije lako.


Oh, veoma je teško pričati o ovome, posebno jer je ovo prvi put da pominjenom ovu situaciju u nekom intervjuu – počela je nesigurno.

 

Šakira
foto: David Oller / Zuma Press / Profimedia

Bila sam tiha jer sam samo pokušavala da sve to procesuiram. Hm i, da, teško je pričati o svemu, naročito zato što još uvek prolazim kroz to, a pred očima sam javnosti i zato ovaj rastanak nije običan. Bilo je teško, ne samo meni nego i mojoj deci. Neopisivo teško – kaže kolumbijska muzička zvezda. – Pokušavala sam da prikrijem situaciju pred klincima, pokušavam da ih zaštitim, to je moja glavna misija u životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)


Međutim, to poznatim roditeljima nije uvek lako. Na kraju krajeva, Šakirini sinovi imaju društveni život, a deca i njihovi roditelji su delimično upućeni u to šta se dešavalo u domu Šakire i Pikea.


Čuju stvari od drugara u školi ili naiđu na internetu na neke neprijatne i lažne vesti i utiče na njih, znate – kaže pevačica.

 

Ipak, ona nije želela da odgvori na pitanja koja se tiču Pikeove prevare i nove devojke.


Mislim da su ti detalji previše privatni da bih ih podelila, makar u ovom trenutku jer je sve tako sveže. Mogu da kažem samo da sam sve dala za ovu vezu i moju porodicu – rekla je Šakira.

 

Inače, mediji su pisali da je Šakira svoju pesmu "Te felicito", objavljena u vreme kad su se rastajali, posvetila upravo bivšem dečku.

 

– Da te učinim celim, razbila sam se na komade, bila sam upozorena, ali nisam obraćala pažnju, nemoj mi reći da ti je žao, znam da dobro i lažeš... – stihovi su njene pesme.

 

 

 

makonda-tracker