modni prekršaj

Pevačica ponovo napravila MODNU GREŠKU: Više ih niko ne nosi, ali Šakira ih OBOŽAVA (FOTO)

0

Već drugi put za nekoliko dana, pevačica je iznenadila svojim izborom obuće.

foto: David Oller / Zuma Press / Profimedia
foto: David Oller / Zuma Press / Profimedia

Neke poznate ličnosti na aerodrom dolaze potpuno sređene i ponekad se zapitamo da li su pošle na crveni tepih, dok sa druge strane, postoje zvezde koje za putovanje avionom obuku udobnu i previše "casual" garderobu. 

 

Šakira definitivno pripada drugoj grupi ljudi s tim što je, osim trenerke koju potpuno razumemo i koja je najudobniji izbor za putovanja, pevačica ovog puta sve iznenadila izborom obuće. 

 

Naime, dva puta u roku od nekoliko dana, pevačica je na aerodromima viđena u papučama

 

Prvi put, kada je napuštala aerodrom u Barseloni i letela ka Rimu, Šakira je viđena u plavoj trenerci i belim papučama ispod kojih je imala roze čarape, koje je iskombinovala sa roze kapom.

Šakira, Papuče
foto: David Oller / Zuma Press / Profimedia

 

Nakon nekoliko dana, u povratku iz Rima u Barselonu, pevačica je imala drugu kombinaciju takođe ležernu, ali je nosila iste papuče te smo shvatili da ništa nije slučajno i da Šakira voli da ih nosi čak i po zimskom vremenu. 

 

U pitanju su glomazne papuče koje potpisuje luksuzna italijanska modna kuća "Bottega Venetta" sa platformom koje koštaju 900 dolara odnosno 854 evra. 

Šakira, Papuče
foto: David Oller / ContactoPhoto / Profimedia

 

Gornji deo je napravljen od kože, a model ima i dekorativne kopče.

 

Premda vizuelno deluju masivno i teško, veoma su lagane. 

 

Ipak, jedno je sigurno, temperature u ovo doba godine definitivno nisu primerene za nošenje papuča poput ovih, pa je pevačica uz njih nosila i čarape što je definitivno modni prekršaj. 
 

 

makonda-tracker