ovo je istina

Njegov plač u kuhinji, odlazak dece u Majami: Sve laži o slučaju Pikea i Šakire koje danima intrigiraju javnost

0

Razlaz Pikea i Šakire potresao je svet

foto: Epa images
foto: Epa images

Nekoliko meseci nakon što su definitivno odlučili da se raziđu čuvena pevačica Šakira i njen izabranik fudbaler Đerar Pike bili su glavna tema mnogih medija.

I danas, nakon toliko vremena, i dalje se raspredaju razne priče o njihovom razlazu koji nimalo nije bio lep.

 

Ipak, mnoge od informacija koje su mogle da se pročitaju u stranim i domaćim medijima nisu bile uopšte ili delimično tačne.

 

 

Pike nije plakao u kuhinji

 

Pojedini mediji su obajvili da je 12 sati pregovora bivšeg para i njihovih advokata završeno plakanjem bivšeg igrača Barselone u kuhinjih nekadašnje porodične kuće.

 

El Mundo ukazuje da ovo zapravo uopšte nije tačno, jer kako prenose strani mediji, on zapravo nije ni bio u njihovoj zajedničkoj kući.

 

Ovaj španski list je takođe konsultovao i izvore bliske ovoj slavnoj porodici, koji su takođe ove informacije demantovali.

 

Šakira, Đerar Pike
foto: EPA/MARTA PEREZ

 

Izvori navode da je napetost između fudbalera i pevačice tokom intenzivnih pregovora bila tolika da su u nekoliko navrata bili na ivici da prekinu sednicu i svaki kontakt.

 

Na kraju je Pike shvatio da zbog svoje dece treba da prihvati neke od Šakirinih zahteva. On je priznao da je bolje da pusti decu da odu u Majami sa majkom, ali joj je dao niz uslova. On je želeo da to bude nešto što će doneti dobro svima.

 

 

Milan i Saša će u januaru otputovati sa Šakirom na drugi kontinent gde će započeti novi život daleko od očiju javnosti.

 

Takođe, izvori bliski paru demantovali su navode da su se Pike i Šakira razišli na jedan ružan način. Oni su zapravo ostali u korektnim odnosima, koje moraju da neguju zbog svoje dece.

 

Šakira, Đerar Pike
foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

 

Nije tačno, kako se komentariše u medijima da će se Milan i Saša odmah odseliti s majkom u Majami. Kao što je ranije navedeno, oni će završiti školsku godinu u Španiji, a tek onda kreću put Majamija.

 

 

makonda-tracker