nemilosrdan

Prekršio dogovor i razbesneo Šakiru za tri sekunde! Pike uhvaćen kako se ljubi s novom devojkom (FOTO)

0

Kako tvrde upućeni, fudbaler namerno pokušava da povredi svoju bivšu partnerku

foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU
foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike rastali su se pre tri meseca nakon 12 zajedničkih godina i dvoje dece. Nakon kraćih spekulacija u španskim medijima, par je izdao zajedničko saopštenje kojim je potvrđeno da je njihovoj sreći došao kraj.


Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju — istakli su Pike i Šakira.


Prema glasinama u tamošnjoj štampi, do rastanka je došlo zbog fudbalerovog neverstva, nakon što ga je Kolumbijka zatekla s mladom neimenovanom hostesom.

 

Iako se Pikeova nova devojka svojski potrudilada sakrije svoj identitet, odmah je obrisala sve naloge na društvenim mrežama i skrivala se od javnosti, fudbaler je ubrzo počeo da se pojavljuje u javnosti s njom, a sada se dogodio i prvi javni poljubac!


Naime, mlada Klara Kija Marti i Đerar Pike viđeni su na festivalu Summerfest Cerdanya u Kaliforniji, a u jednom trenutku su počeli strastveno da se ljube pred svima.

Kako piše Dejli mejl, kolumbijska pevačica Šakira razbesnela se kad je videla ovaj snimak, a izvor blizak njenoj porodici tvrdi da su se Pike i ona dogovorili da se ne pojavljuju u javnosti s novim partnerima makar godinu dana.


Prema tvrdnjama fotografa Džordija Martina, fudbaler Barselone namerno je ovo uradio da bi naljutio svoju bivšu i stalno se s novom devojkom pojavljuje na mestima na kojima bi mogao da sretne majku svoje dece. Tako često s novom partnerkom obilazi svoje roditelje, koje od Šakire deli samo zid.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN


Pike u poslepodnevnim satima odlazi sa svojom novom devojkom do kuće njegovih roditelja, koja je povezana sa Šakirinom kućom. To je nju potpuno slomilo. Nije ga briga što će ih ona videti zajedno. Odnos Pikea i Šakire nikada nije bio gori. On sada da joj se osveti i čini sve da to postigne — tvrdi fotograf za Mag.

 

 

makonda-tracker