(FOTO)

Šuška se da je DEVER LUD ZA NJOM, oženio se NJENOM KOPIJOM: Danska princeza Meri (50) u kupaćem postala VEST DANA

0

S obzirom na to da izgleda ovako dobro u susret svom 51. rođendanu, ne čudi što princeza Meri od Danske uvek zrači velikim samopouzdanjem

Princeza Meri od Danske u kupaćem na plaži
Princeza Meri od Danske u kupaćem na plažifoto: MATRIX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princeza Meri od Danske, supruga princa Frederika, proslavila je početkom 2022. godine 50. rođendan, a koliko je negovana i koliko vodi računa o svom izgledu najbolje pokazuju njeni nedavni snimci s plaže


Danska princeza, supruga tamošnjeg prestolonaslednika, poznata je kao žeea koja može da pohvali izuzetnim stilom. Ipak, ovih dana ona ne oduševljava bajkovitim toaletama ili interesantnim  poslovnim izdanjima, već su je paparaci "uhvatili" na jednoj plaži na Floridi.


Danska kraljevska porodica rešila je da dane u susret božićnim praznicima iskoristi za putovanje u Ameriku, gde su uživali s prijateljima i decom.


Meri, koja je 2004. godine u braku s princem Frederikom, u jednom trenutku je uslikana kad je izlazila iz vode na plaži, a ona je izgledala vrlo lepo u jednostavnom maslinastozelenom kupaćem kostimu. Princeza je odabrala jednodelni model tankih bretela, koji je istakao njen vitak stas, a posebno je oduševila svojim izgledom bez trunke šminke.

 

1 / 6 Foto: MATRIX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Meri od Danske našla se, inače, nedavno u žiži evropske javnosti nakon što su švedski mediji pisali da je njen dever princ Joakim godinama zaljubljen u nju.

 

Nakon što je danska kraljica Margareta, Frederikova i Joakimova majka, rešila da mlađem sinu i njegovoj porodici oduzme titule i neke od privilegija, pojavila se glasina da je mlađi od prinčeva izgubio glavu za snahom.

 

Princ Joakim s porodicom
Princ Joakim s porodicomfoto: Mads Claus Rasmussen / AFP / Profimedia

Navodno se Joakim zato oženio Francuskinjom koja se zove slično kao ona i fizički dosta podseća na Meri, a švedski list Svensk Damtidning objavio je fotografiju koja navodno prikazuje kako je mlađi sin kraljice Margarete pokušao da poljubi princezu Meri, suprugu njegovog brata Frederika.

 

Očito pijan, reklo bi se da je Joakim, mlađi sin kraljice Margarete, pokušao da dodirne usne svoje snahe, iako se ona sklonila koliko je mogla, ne skidajući osmeh s lica, dok je njegova supruga Mari bila svedok ovog sramotnog trenutka – naveo je pre nekoliko meseci ovaj nedeljnik.


U tekstu se dalje navodi da su se glasine o Joakimovoj zaljubljenosti u snaju pojavile 2004. godine, već posle njene udaje za Frederika.

 

Princeza Mari, supruga princa Joakima
Princeza Mari, supruga princa Joakimafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nije pomoglo ni to što je on 2007. objavio veridbu s Francuskinjom istog imena i upadljive fizičke sličnosti – dodaje švedski list, koji piše i da se princeze Meri i Mari često pojavljuju zajedno i da odaju utisak da imaju dobar odnos.


Danska princeza Meri je početkom 2022. proslavila 50. rođendan, kada je priredila niz zabava i svečanih događaja u okviru velike proslave, a tada je za Euronews Magazine dala i ekskluzivni intervju.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Ida Marie Odgaard

 

Ona se tada osvrnula na svoju majku Henrijetu, koja je preminula pre 25 godina i koja joj je prenela najveću životnu mudrost – da uvek može da bude samo ono što jeste.


Bila je potpuno u pravu u vezi s tim. Uvek sam se sećala tih reči kad bih osetila da sam na pragu da izgubim sebe. Moj život mi je pružio velike promene, razdoblja radosti i tuge. Bilo je nekoliko značajnih događaja: tuga zbog gubitka moje majke, radost što sam tada postala majka. Moje vreme na univerzitetu. Prilika da upoznam Fredrika, da se udam za prestolonaslednika Danske i postanem princeza naroda koji toliko volim – rekla je Meri u ovom intervjuu.


Ona je napomenula da nema problem sa starenjem i da je činjenica da puni 50 godina ne plaši, a istakla je i da joj je životno iskustvo donelo osećaj celovitosti, novu perspektivu i da je danas mnogo smelija nego što je bila u prošlosti.

 

 

makonda-tracker