I udobno i damski

Jeftino, a otmenije od bilo koje bluze: Princeza Meri od Danske zna najbolji način da nosite ROLKU i ove godine

0

Svake jesenje sezone rolke se vraćaju kao neprolazni trend, ali su od 2021. godine one dominantnije nego ikad! Kako ih nositi tako da ostavite snažan utisak, zna princeza Meri

foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL
foto: EPA-EFE/SEM VAN DER WAL

Možemo nositi najobičnije jednobojne rolke na milion načina, ali je definitivno najpopularniji i, dodali bismo, najefektniji spoj rolke s blejzerom, što je ujedno i najjednostavniji način da učinite svoj izgled elegantnijim, šik, maštovitijim.


S tim računa i princeza Meri od Danske, koja rado nosi ovu kombinaciju, a sada ju je odabrala za pokretanje jednog nacionalnog istraživanja čiji je pokrovitelj njena fondacija.

 

Supruga princa Frederika, poznata po tome što obožava da sama sklapa autfite umesto da ima na sigurno nosi haljine, odabrala je ovog puta odelo, sastavljeno od strukiranog teget sakoa i crnih pantalona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Fonden (@mary_fonden)

 

Ispod njih ponela je , umesto košulje ili bluze, rolku iste nijanse, a njen izbor je jednostavan i jednobojni model pripijen uz telo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Fonden (@mary_fonden)


Meri od Danske, inače, uglavnom bira kolorblok trend kada spaja blejzer sa rolkom, a ranije smo je viđali u crveno-crnim, crno-belim, tamnozeleno-bež i sličnim kombinacijama. Međutim, i kada nosi istu nijansu, utisak je fenomenalan!

 

Princeza je svemu dodala torbu Saffiano modne kuće Prada u tamnoplavoj boji, a dodatnu pažnju na svoju rolku skrenula je dugačkim lančićem s priveskom.

 

 

makonda-tracker