hrabro

Voditeljka "Slagalice" se DVA PUTA borila sa RAKOM, pa je muž ostavio: Priču Milice Gacin treba da čuje svaka žena

0

Poznata voditeljka prošla je ni malo lake situacije u životu, ali je to nije sprečilo da sve pobedi i nastavi još snažnije dalje 

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedno od prepoznatljivih TV lica Milica Gacin godinama je pred malim ekranima. Na njenom licu često blista osmeh, a retko ko zna da je prošla trnovit put. 

 

O privatnom životu retko govori pa se o njemu malo zna. Ipak, postoje stvari koje je želela da podeli sa javnošću kako bi pomogla onima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

 

Naime, kako je voditeljka ispričala vodila je tešku životnu borbu sa kracinomom, i to ne jednom, već dva puta. 

 

 

- Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom. Doktori su mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, pozvala sam doktora i predložio je da ukloni tumor. Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora - ispričala je ona svojevremeno za „Gloriju“.

 

I taman kada je mislila da je mukama kraj život joj je zadao novi udarac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

 

- Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio: ‘Zato što se nerviraš’. Potpuno staloženo mi je ispričao da se ne vredi nervirati, jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako - objasnila je.

 

To je bila velika borba, ali ne i njen kraj teških scenarija koje joj je život namenio. Nakon što je sve to prošlo ostavio ju suprug i to u trenutku kada joj je podrška bila najpotrebnija. 

 

Milica Gacin
Milica Gacin foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ja sam iz vojvođanske kuće, htela sam da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I, znate šta se dogodilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je: ‘Ja ovo više ne mogu, meni je teško’, okrenuo se i otišao - ispričala je Milica jednom prilikom u videu na društvenim mrežama. 

 

Sada ona živi sa svojom decom i ponosno ističe da uprkos svemu uživa u životu. Ona je samohrana majka i ne kaje se zbog toga. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

 

Milica Gacin veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde sa velikim brojem žena koje je prate razgovara o brojnim temama koje se tiču pripadnica lepšeg pola.

 

Tako je nedavno u jednom od svojih videa govorila o odnosu okoline prema ženama, a tom prilikom osvrnula se na situaciju u kojoj se i sama našla nakon razvoda od supruga, sa kojim ima ćerke Hanu i Katju.

 

 

- Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu - ispričala je iskreno Milica.

 

Ona je takođe ispričala i da joj je podrška izostala kada  joj je bila najpotrebnija. 

 

Milica Gacin
Milica Gacinfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

- Ja sam se našla u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako - rekla je ona. 

 

Milica Gacin je, inače, pre nekoliko godina u jednom od intervjua istakla da je sa svojim naslednicama uvek bila iskrena u potpunosti, te da ih uči da budu samostalne i jake mlade žene.

 

 

 

makonda-tracker