Anketa

Kilibarda u bež, Vesna Dedić i Lena Kovačević u belom, a tek Dunja Jovanić... Koja se najbolje obukla?

3

Jedan događaj okupio je mnoge žene sa javne scene, tako da su one prošetale supertrendi kombinacije u koje su svi gledali. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

U jednom prestoničkom restoranu sinoć je održan događaj koji je okupio brojne dame sa javne scene koje su pozirale foto-reporterima i svojim odevnim kombinacijama skrenule veliku pažnju. 

 

Jedan od vrlo upečatljivih stajlinga bila je kombinacija Marije Kilibarde, koja se pojavila u bež odelu koji je imao jarku majicu koja je naglasila voditeljkin dekolte. Široke pantalone su izdužile njene noge i dale dodatnu elegantnost voditeljki. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Tu su bile i pevačica Lena Kovačević i novinarka Vesna Dedić, koje su se pojavile u haljinama u istoj nijansi, ali su one bile dosta različitog kroja. Vesnina haljina je bila dosta opuštenija i sa sobom donosila leto, dok je Lenina s druge strane isticala seksepil. 

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nešto neobičniju kombinaciju odlučila je da ponese blogerka Dunja Jovanić, koja je obukla u osnovi crnu rolka-haljinu koja je na sebi imala bele tufnice, a uz to iskombinovala je i malu šljokičastu torbicu koju je sparila sa otvorenim roze sandalama koje imaju isto zanimljiv šljokičavi kaiš.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pojavila se i voditeljka "Slagalice" Milica Gacin, koja se odlučila za uski crni kombinezon koji ističe vitku liniju svakoj ženi. 

 

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Čija kombinacija vam se najviše dopada?

 

 

 

makonda-tracker