ni grama viška

Marija Egelja pre mesec dana rodila sina, jede slatkiše, a sad izgleda kao milion dolara: Ovo je tajna njene ishrane

0

Kada vidite njenu izvajanu figuru, teško ćete poverovati da se porodila pre nešto više od mesec dana. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Lepa voditeljka vremenske prognoze porodila se pre samo nešto više od mesec dana, a na svet je donela dečaka Aleksu. Razlog zbog koga su njen partner Aleksa Dabić i Marija sinu dali baš ovo ime je predivan.

 

 

- Dogovorili smo se da ja smislim ime za sina a suprug za ćerku. Želela sam da bude sličnog imena, lika, karaktera kao on, a Aleksa je skraćena verzija od Aleksandar. Muž je podržao moj izbor, svideo mu se predlog, a ja u šali kažem da sam zapravo želela da mi se sin zove po ocu – otkrila je Marija pre oko mesec dana za Gloriju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

 

Marija je sada, iako je od porođaja prošlo veoma malo vremena, uspela da svoju figuru u rekordnom roku dovede do savršenstva. Voditeljka vremenske prognoze je obukla uske crne pantalone i majicu i pokazala da nema ni grama viška. 

 

Marija Egelja
foto: Instagram

 

Mnoge žene znaju koliko je teško održati odnosno vratiti liniju posle porođaja, tako da je ovo zaista podvig vredan svake pohvale. Marija je svojevremeno otkrila kako održava svoju kilažu, a ono što je mnogima bilo neverovatno da njena ishrana podrazumeva i slatke poslastice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

 

- Svi me pitaju kako uvek isto izgledam, nekad im se učini da malo variram u kilaži. Zavisi od toga šta obučem. Da otkrijem tajnu, jedem sve, samo umereno i u određeno vreme. Obožavam slatkiše i kad dođem kod roditelja ta polica sa slatkišima je uvek puna za mene, oni znaju da volim. Treba uvek jesti sve umereno. Svaki treći dan se merim i čim je malo iznad moje kilaže, ja se sankcionišem - ispričala je Marija za Blic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker