ŠTA VI MISLITE?

Pred njima bi zanemeo i Holivud: 4 poznate dame koje DECENIJAMA očaravaju svojim izgledom i stilom (FOTO)

3

Ko kaže da je nemoguće baš uvek biti na visini modnog zadatka? Ove četiri dame to nam pokazuju već decenijama.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Srpkinje su oduvek na listama najlepših žena, a pored toga, naše poznate dame su jedne od stilizovanijih u regionu, pa su vrlo često i tema komšijskih medija koji za njih imaju samo reči hvale.

 

Na održanoj proslavi jednog magazina na kojoj se okupio kompletan javni svet Srbije, posebnu pažnju su privukle četiri dame. One već godinama izgledaju isto, sinonim su za eleganciju, a svojim modnim izdanjima su pokorile Beograd.

Neda Ukraden, Suzana Mančić, Milica Gacin i Vesna Dedić su žene kojima bi mnogi pozavideli na izgledu.

 

Suzana je odabrala crni komplet od satena, sa šljokicama na rukavima i upečatljivom torbicom, pa je svojom kombinacijom savršeno izdužila figuru i istakla sve atribute. Neda je pravi glamur za sebe, pa je tako pevačica oduševila crvenom svetlucavom haljinom i u osmoj deceniji pokazala da su godine samo broj.

 

Da Holivud može da bude i u Srbiji, pokazala je voditeljka Milica Gacin. Ona je pozirala u ciklama dugoj haljini bez bretela i sa velikom mašnom, pa je ceo prizor podsećao na najlepšu bajku.

 

Vesna Dedić je uvek tu da pokaže kako je jednostavnost najlepši kompliment, pa je njena elegantna haljina na jedno rame oduševila prisutne. Voditeljka je odabrala model sa cvetnim dezenom koji uklopljen sa crnim salonkama izgleda zaista fantastično.

 

1 / 13 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

makonda-tracker