nije želela da napusti srbiju

"Nas dvoje smo jedno drugo prevarili u mnogo važnijim stvarima": Voditeljka Katarina Šišmanović o bolnom krahu braka

0

Ona je jedno vreme važila za najšarmantniju i najpoznatiju voditeljku, a onda je rešila da se povuče.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Voditeljka Katarina Šišmanović je u jednom periodu bila prepoznatljivo TV lice, važila za jednu od najlepših, a i o njenim emotivnim vezama se dosta pisalo tih godina.

 

Atraktivna brineta svojevremeno se zabavljala sa biznismenom Milanom Popovićem, koji je nakon toga u žižu javnosti dospeo zbog veze sa pevačicom Severinom, kao i sa vlasnikom producentske kuće "Emotion" Goranom Stamenkovićem, bivšim suprugom voditeljke Ane Mihajlovski.

 

Katarina se nije udala ni za jednog od njih, već je pred oltar otišla sa osam godina starijim investitorom Dejanom Kitićem. Ona je tad imala 26 godina, a venčanje je bilo u Dominikanskoj Republici.

Ipak, sreći je došao kraj nešto više od godinu dana nakon venčanja, a kako je voditeljka tada istakla, svemu je presudila daljina. Dejan je živeo u Sloveniji i tamo imao poslovne obaveze, dok ona nije želela da napušta Srbiju.

 

- Razvela sam se zato što više nisam mogla da budem sama u braku. Brak podrazumeva da dvoje ljudi provode vreme zajedno, da zajedno spavaju i bude se, planiraju dan, godinu, život pa čak i da se svađaju. Ja sam bila u zvaničnoj vezi sa nekim, a opet sam živela sama - rekla je ona za Story.

- Mnogo bolje se sećam trenutka kada sam pomislila da on jeste osoba sa kojom bih provela ostatak života. Bila sam sigurna da ne grešim. Međutim, oboje smo veoma brzo ušli u brak, a da nismo ni bili svesni koliko odricanja to nosi sa sobom... Naročito kada živite 600 kilometara udaljeni jedno od drugog i čekate vikend da biste proveli neko vreme zajedno. Možda je ipak presudni momenat bio taj kada mi je rekao da on nikada neće živeti sa mnom u Srbiji.

 

Kako je sama rekla, znala je da nikada neće moći da živi u Ljubljani jer smatra da to nije za nju, ne odgovara joj mali grad, ali ni mentalitet i stil života. Želela je da zajednički život nastave u Srbiji, međutim on o tome nikada nije razmišljao.

- Ako mislite na fizičku prevaru, mislim da me nije prevario ili, ako jeste, ja za to nisam nikada saznala. Nije problem u tome da li je on bio sa nekom drugom ili ne, već u tome što nije bio sa mnom kada je trebalo, baš kao što ni ja nisam bila s njim. Nas dvoje smo jedno drugo prevarili u mnogo važnijim stvarima čim nismo uspeli, a to nema veze sa trećom osobom - rekla je ona na pitanje da li misli da je bivši suprug možda prevario.

Katarina danas živi daleko od televizije, jako je aktivna na društvenim mrežama i svoj život je posvetila putovanjima.

 

 

 

makonda-tracker