da li biste je prepoznali?

Ljubila je kolegu iz serije, poslom je vezana Kruševac: Evo gde je danas i kako izgleda Žake iz Porodičnog blaga

0

Jedna uloga bila je dovoljna da glumica Biljana Nikolić zauvek osvoji simpatije publike

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumica Biljana Nikolić odigrala je jednu od najupečatljivijih uloga u popularnoj seriji "Porodično blago", koju smo gledali od 1998. do 2002. godine.


Simpatična Žaklina Stojković Žake, supruga legendarnog Tike Špica, uspevala je da nas nasmeje svakom izgovorenom rečenicom, a i danas često na internetu nailazimo na njenu fotografiju i repliku "Živ me sram pojede, majke mi".

 

Publika je posebno volela njene nervozne i duhovite dijaloge s Predragom Smiljkovićem, popularnim Tikom, a ono što nije mnogo obožavalaca serije znalo jeste da je par bio u ljubavnoj vezi i van snimanja. To je pre nekoliko godina potvrdio i sam glumac.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen


Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu" – priznao je Smiljković. – Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan.


Ipak, nakon ove uloge, Biljanu smo gledali još samo u "Agenciji za SiS", a potom se posvetila pozorišnoj karijeri. Danas je ona članica Kruševačkog pozorišta, ima 46 godina i ponosna je mama dvojice sinova.

 

Žake iz Porodičnog blaga, Biljana Nikolić
foto: Youtube Printscreen

 

makonda-tracker