mnogi nisu primetili

GARANTUJEMO DA ĆETE SE RAZNEŽITI: Ovaj simpatičan detalj u špici serije Porodično blago SIGURNO vam je promakao

0

Uvodna špica popularne serije definitivno spada u one retke koje publika gleda s pažnjom, ali ni najpažljiviji nisu primetili ovu sitnicu

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Serija "Porodično blago", koja se premijerno emitovala od 1998. do 2002. godine, jedan je od RTS-ovih porodičnih programa koji okuplja ukućane ispred televizora koliko god puta se reprizirao.


Zato pored toga što znamo napamet replike likova, poput čuvenog Mikserovog opisivanja kako je Zlatko navodno napadnut od strane prosjaka, dobro znamo i svaku pojedinost uvodne špice. Makar smo tako mislili...

 

Interesantno osmišljen uvod u seriju sastoji se od listanja porodičnog albuma, u kom vidimo montirane fotografije glumaca. Oni su pozajmili produkciji svoje stare crno-bele fotografije, pa su one kombinovane tako da vidimo Svetlanu Bojković kako drži malog Vukašina Markovića i sl. Ipak, na jednoj fotografiji nema "intervencije", makar kada je u pitanju beba na njoj, pa je tako u špici "Porodičnog blaga" ćerka Svetlane Bojković Katarina Žutić!


Naime, stari porodični portet na kom Svetlana Bojković i glumac Miloš Žutić drže tek rođenu ćerku Katarinu izmenjen je tako što je umesto Miloša Žutića na fotografiji Mihailo Janketić, ali beba nije "montirana", pa je tako Kaja Žutić ostala na fotografiji i ušla u špicu.

 

Ovo je fotografija koja se vidi u seriji...

 

Porodično blago
foto: Youtube Printscreen

... a ovo je portret iz porodičnog albuma Cece Bojković!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @glumci_srb

 

Lepa Kaja pošla je stopama svojih roditelja i iza sebe ima desetine uloga na televiziji, u filmovima i u pozorištu, a iako nije igrala u "Porodičnom blagu" ona ipak može da se pohvali da je bila deo ove serije.
 

 

makonda-tracker