ljubav i podrška

Sina su dobili dok je studirala, i dalje imaju divan odnos: Znate li ko je prvi muž Mine Lazarević?

0

Drugi brak joj se završio burno i uz optužbe za nasilje, ali s prvim suprugom i dalje ima odnos pun ljubavi i podrške

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Glumica Mina Lazarević jedna je od omiljenih žena na našoj javnoj sceni, a simpatije publike stekla je još krajem devedesetih, kada je zaigrala u seriji "Porodično blago".


Tada je, kao mlada glumica, sve oduševila ulogom Čupke, a nedugo pre toga je šarmirala i džez pijanistu Aleksandra Miletića, s kojim je ubrzo zatrudnela. Mina i muzičar dobili su potom sina Luku, a zanimljivo je da je glumica imala tek 22 godine i da je bila studentkinja treće godine fakulteta.

 

Ovaj par je više puta imao priliku da sarađuje, budući da je poznato da Mina može da se pohvali prelepim glasom i da i sama svira klavir, a zajedno su nastupali na džez zabavama.

 

1 / 5 Foto: Youtube / Printscreen / Belgrade Dixieland Orchestra

 

Kako je jednom prilikom istakla, njihova saradnja i dalje traje – pored toga što zajedno imaju sina, koji je danas odrastao momak od 25 godina, oni još uvek umeju da nastupe zajedno.


Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina – rekla je glumica za Blic pre izvesnog vremena.


Mina i njen bivši suprug danas mogu da se pohvale izuzetnim odnosom i ona u njemu ima veliki oslonac.

 

Mina Lazarević
foto: Zorana Jevtić

Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo, i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači – kazala je glumica.


Zanimljivo je da je njihov sin došao na svet svega dva meseca pre nego što je Mina dobila ulogu Čupke u "Porodičnom blagu".


Luka je već čovek. Ja njega više ne viđam, nego što ga viđam. Sa 22 sam ga dobila, nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno – izjavila je glumica u jednom intervjuu za Story.

 


Nekoliko godina nakon rastanka od Aleksandra Miletića, Mina je zavolela baletskog igrača Gorana Stanića, s kojim je bila u braku od 2008. do 2017. godine i s kojim ima sina Marka i ćerku Ivu. Iako je razvod finaliziran tek 2017, oni su se rastali 2015, nakon što je Stanić fizički napao – mediji su pisali čak "brutalno pretukao" – glumicu pod dejstvom alkohola. On je zbog toga odslužio kaznu od godinu dana kućnog zatvora zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog držanja vatrenog oružja.


Stanić i dalje negira da je pretukao bivšu suprugu, a nedavno je izjavio da danas nemaju probleme u komunikaciji.


Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko dece. Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao na nju, niti sam je udario – tvrdi on.

 

 

makonda-tracker