NIKAD NE MOŽETE POGODITI

Pamtimo ga kao DŽOMBU iz Porodičnog blaga: Povukao se iz glume, ima sasvim drugi posao i PROGLAŠEN JE ZA NAJBOLJEG!

1

Gotovo da ne postoji osoba koja nije gledala Porodično blago i uživala u duhovitim scenama sa popularnim Džombom.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Pamtimo ga po legendarnoj ulozi Džombe, ali zaboravljamo da se on pojavio u poslednjoj epizodi Srećnih ljudi, tada je glumio Ostojinog sina koji je došao iz Australije.

 

Đorđe Cakić se proslavio u Porodičnom blagu, a to nije jedina njegova zapažena uloga. On je zaigrao i u filmu Ivkova slava.

 

Ovaj glumac je do danas zadržao poznati nadimak, a sada živi povučenim životom u rodnom Vlasotincu. 

 

Ono što možda niste znali jeste da je on proglašen za najboljeg nastavnika opštetehničkog obrazovanja u školi u Kruševici (Vlasotince) od 1984 do 2000!

Na društvenim mrežama se pre nekoliko godina pojavila i jedna njegova novija fotografija, a sudeći po njoj - iako se na njegovoj kosi i licu vidi da su prošle godine - Džombu i njegov osmeh bismo svi lako prepoznali da ga sretnemo negde.

 

Jedni će ga pamtiti kao smotanog konobara koji se nije baš najbolje snalazio, dok će drugi uvek imati na umu njegove duhovite opaske u kafani Kod Mačka. Inače, malo je poznato da se kafana u kojoj je radio Džomba zajedno sa Snežanom Savić, Evom Ras i Božidarom Stošićem nalazi u Knez Mihailovoj, na mestu gde je danas "Kolarac".

 

 

makonda-tracker