da li ste znali?

Ona je ROĐENA SESTRA poznatog političara, a sada se bavi sasvim drugim poslom: Gde je danas čuvena sekretarica Zorica?

0

Popularna serija Porodično blago je gledana decenijama unazad, bez obzira na broj repriza, a među glumcima koji su obeležili ovu seriju je i rođena sestra našeg poznatog političara.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Svi se sećamo simpatične sekretarice sudije Starčevića, Zorice, koja je uvek bila po strani, a nekako i u toku svega. Glumica koja je tumačila Zoricu se nakon toga pojavila u još nekoliko serija i onda povukla sa scene.

 

Emica Dačić je postala poznata zahvaljujući kultnoj seriji, a manje uloge je imala i u seriji Jelena, Stižu dolari i Miris kiše na Balkanu, uloga Spasenije u ovoj seriji joj je ujedno bila i  poslednja televizijska rola.

 

Emica je rođena sestra srpskog političara Ivice Dačića, što je možda malo poznato u javnosti, a ona je danas van sveta glume i radi jedan sasvim suprotan posao.

 

- Odrastao sam skromno i sa 15 godina se odvojio od kuće. Kako bi odškolovali mene i sestru Emicu, moji roditelji Desko i Jela sakupljali su pečurke i šipurak. Zato sam se mnogo obradovao kad smo dobili telefon, mogao sam da se čujem s njima. Evo, moja sestra Emica je završila pedagogiju i glumu, pojavila se u nekoliko serija i predstava - i to je to. Svi su je gledali kao sestru Ivice Dačića - izjavio je Dačić svojevremeno.

 

1 / 2 Foto: Zorana Jevtić

 

Već više od deset godina Emica radi u Ministarstvu unutrašnjih poslova, a mora se istaći i da je ona jedna jako obrazovana žena, završila je Pedagogiju i glumu.

 

Zanimljivo je da se u 48. godini ostvarila i kao majka, ima ćerku Lenu i o njenom privatnom životu se više ništa ne zna. Dospela je u centar pažnje kada je izbio požar u jednoj zgradi u kojoj je ona živela sa majkom, pa su tom prilikom obe hitno evakuisane.

 

 

makonda-tracker