potresen

"Moj prijatelj je ležao tu, u komi": Čuveni glumac uspeo da poseti Laneta Gutovića dan pred smrt

0

Nakon što je njegov kolega i prijatelj Milan Lane Gutović prestao da mu odgovara na poruke, Tika Špic je uspeo da uđe na odeljenje za intenzivnu negu

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Glumac Predrag Smiljković, kog pamtimo po ulozi Tike Špica, bio je blizak prijatelj pokojnog Laneta Gutovića. Njih dvojica su bili u kontaktu sve vreme dok je Lane bio u bolnici, a onda je naprasno prestao da se oglašava...


Lane i ja smo sve vreme bili u kontaktu. Dok je ležao u bolnici svakog dana mi je pisao kako se oseća. Pre četiri dana naprasno je prestao da mi odgovara na poruke, pa sam se zabrinuo ― ispričao je Smiljković za Inforfmer.


On je istakao da je uspeo da uđe na odeljenje za intenzivnu negu Vojnomedicinske akademije i da mu je vrlo brzo bilo jasno da legenardnom glumcu nema oporavka.

 

Tika Špic, Milan Lane Gutović, Predrag Smiljković
foto: Youtube Printscreen

Nisam časio časa, otišao sam do VMA da vidim šta se dešava i zašto mi prijatelj ne odgovara. U bolnici sam saznao da mu se pogoršalo stanje, rekli su mi da nije dobro. Tražio sam da ga vidim. Moram sam lično da se uverim kako je Lane. Pustili su me na intenzivnu negu i tada sam ga video, ispostaviće se poslednji put. Moj prijatelj je ležao tu, u komi. Čim sam ga ugledao tako nepomičnog, znao sam da je gotovo ― potresen je glumac.

 


 

makonda-tracker