uz njih je i poraz lakši

Uz posebnu šminku, ležerna izdanja i – PRELEPE: Ovako su devojke i žene naših fudbalera bodrile Srbiju protiv Brazila

0

Naši momci su možda izgubili, ali su njihove devojke i supruge izvojevale pobedu na tribinama. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Brazil je, nažalost, sinoć bio bolja ekipa u duelu protiv naše selekciju koju predvodi Dragan Stojković Piksi i uspeli su da nam smeste dva gola u mrežu, dok mi njima nismo nijedan. 

 

Međutim, iako su Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Nemanja Maksimović, Nemanja Gudelj i ostali izgubili bitku na terenu, izabranice srpskih fudbalera su trijumfovale na tribinama.

 

One su ih zdušno bodrile tokom celog meča, a za tu priliku su svoje luskuzne krpice zamenila nečim što je više išlo u skladu sa prilikom, što je prva pokazala Piksijeva supruga Snežana Stojković.

 

Skoro sve su obukle dresove naše reprezentacije i trudile se da tako "uniformisane" pruže podršku igračima sa tribina, a nisu posustajale ni kada smo počeli da gubimo od popularnih "karioka". 

Pevačica Anastasija Ražnatović, devojka Nemanje Gudelja,  jučerašnjoj "uniformi" je dodala i kačket.

 

 

Kristina, izabranica Maksimovića, je nosila dres sa brojem šest, što je i Nemanjin broj u reprezentaciji.

 

Svetsko prvenstvo u fudbalu, Sofija Milošević, Kristina Maksimović
foto: Instagram

Ona je utakmicu pratila u društvu sa partnerkom Luke Jovića, Sofijom Milošević. Njih dve su za ovu priliku nabacile i specijalnu šminku. Naravno, u pitanju su srpske trobojke koje su u znak podrške iscrtale na obrazima. 

 

Svetsko prvenstvo u fudbalu, Sofija Milošević, Kristina Maksimović
foto: Instagram

Dok je Filip Stojković uz svoju partnerku Zoranu imao i dodatnu podršku u vidu njihovog deteta, koji su se sinoć "naoružali" i sa dve velike srpske zastave. 

 

Filip Stojković, Zorana Stojković, Žene fudbalera, Katar
foto: Instagram

Ovo nije izdanje u kojima imamo često prilike da vidimo "žene fudbalera", pošto one uglavnom paze da nose sve što spada u aktuelne trendove, ali je juče najveći trend bio crvena majica Srbije. Možemo reći da i u navijačkim rekvizitima ove lepotice izgledaju savršeno, a svi se nadamo da će njihov huk sa tribina doneti više sreće našoj ekipi u nastavku takmičenja u Kataru.  

 

 

 

makonda-tracker