uvek oduševi

Savršene noge u prvom planu i leti i zimi: Ana Rajković je kraljica kratkih haljina među ženama fudbalera

1

Manekenka Ana Rajković često i rado nosi kratke haljine, kako u posebnim prilikama, tako i za svaki dan, a nepogrešivo bira modele koji laskaju njenoj figuri

foto: rajkovic__ana/Instagram
foto: rajkovic__ana/Instagram

Fudbaleri srpske reprezentacije spremaju se na Svetskom prvenstvu u Kataru za presudan meč protiv ekipe Švajcarske, na kom će se odlučivati da li se najbolji domaći igrači vraćaju s takmičenja ili nastavljaju učešće.


Najvažnijoj utakmici do sad prisustvovaće veliki broj njihovih bližnjih, a većini naših reprezentativaca su se u Dohi pridružile supruge, njihova najvatrenija podrška s tribina.


Među njima je i jedna od, uobičajeno, najzapaženijih – Ana Rajković, izabranica golmana Predraga Rajkovića.

 

Nakon što je stigla u Katar, Ana je podelila fotografiju za koju je pozirala na bazenu hotela u kom je odsela. Za ovu priliku supruga Predraga Rajkovića odabrala je roze bikini s tračicama.

 


Ana Rajković s vremena na vreme objavi neku fotografiju u kupaćem kostimu, ali ono u čemu se bez sumnje najbolje oseća jesu mini-haljine, koje ima u svim mogućim vrstama i krojevima!


Ona je nedavno u Beogradu pozirala u bež varijanti kratke haljine, a njen izbor bila je dekoltirana kreacija zvonastih dugih rukava, s lepršavim donjim delom i volanima.

 


Ana, koja je izuzetno popularna na Instagramu, pokazala je da isti model ima i u crnoj boji, a kombinovala ga je s neobičnim visokim čizmama.

 


Na nedavnom meču svog supruga u Španiji, Ana se, takođe, pojavila u mini-haljini, a tada se odlučila za vrlo seksepilnu crnu verziju, s dubokim dekolteom. Sve je začinila ultimativnim komadom koji svako izdanje čini otmenijim – crnim strukiranim sakoom.

 


Kao i za posebne prilike, Ana Rajković rado bira kratke haljine i za svakodnevne situacije, a letos smo je videli u nabranom modelu zatvorenog okovratnika i bez rukava koji savršeno ističe njenu liniju.

 


Haljine sa prorezima pravi su hit proteklih godinu dana, a supruga Predraga Rajkovića je za porodično uživanje u šetnji Palmom de Majorkom odabrala kratku varijantu s bretelama koja ima izreze ispod grudi.

 

 

 

makonda-tracker