Sa krova sveta

Providnom haljinom i šik kupaćim Milica Pavlović zapalila Dubai, ali jedan modni detalj će se damama svideti još više

0

 

Milica je po ko zna koji put dokazala da je dama sa veoma istančanim ukusom za modu 

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon izleta do Katara gde je bodrila naše reprezentativce na Svetskom prvenstvu popularna senjorita Milica se vratila u Evropu.

 

 

Međutim, pre toga je svojim ekstarvagantnim stajlinzima i nastupom na otvaranju srpske fan zone za sve navijače naše reprezentacije u Dubaiju zapalila Katar.

 

 

Dok je boravila tamo jedno veče je izašla i sa Jelenom Karleušom, pa se tog dana mlatene među našim ljudima u Kataru više pričalo o autfitu dve pevačice nego o sportu.

 

 

Pavlovićeva je napravila više atraktivnih footgrafija sa raznih lokacika, a svaki naredni stajling je bio bolji od prošlog.

 

 

U istom ritmu nastavio se njen dalji boravak u Dubaiju, pa kako to već ide – najbolje je sačuvala za kraj, odnosno za oproštaj od Katara.

 

 

Ovoga puta to je bio jedan veoma autentičan crni kupaći. Jednodelni sa golim leđima i prorezom na stomaku, odnosno sa dubljim donjim delom.

 

 

A sama lokacija na kojoj je lepa Milica ispozirala u ovom kupaćem je najmanje reći - neverovatna. U pitanju je bazen na vrhu jednog nebodera, sa koga se pruža neverovatan pogled na Dubai.

 

 

 

Naravno, dok je dolazila i odlazila sa bazena Milica se ognrula i malo prekrila kupaći skorz providnom haljinom.

 

 

 

Ali dame su tu zapazile još jedan detalj, koji je na neke pripadnice lepšeg pola ostavio još jači utisak od toga šta je obukla zanosna pevačica.
 

 

Milica Pavlović
foto: Instagram

 

U pitanju je karirana crno bela torba, koja je u ovom slučaju poslužalia kao torba za „plažu“ na vrhu zgrade, a koja je izazvala veliki broj komentara dama.

 

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

 

Kako su pisale u komentarima, ovaj komad, osim sjajnog dizajna ima u multipraktičnost, pošto može se da lepo ukombinuje i sa, na primer, kaputom, pantalonama i ili nekim drugim jesenje – zimskim kombinacijama. Više fotografije možete pogledati u galeriji. 

 

 

makonda-tracker