da li ste znali?

Gledamo ga na malim ekranima, od oca je nasledio neverovatan talenat: Ovaj simpatični glumac je sin Miodraga Krivokapića

0

Na domaćoj glumačkoj sceni mnogo je onih glumaca koji su svoj talenat nasledili od roditelja 

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Poznati glumac Miodrag Krivokapić proslavio se velikim brojem uloga u domaćim filmovima i serijama. O privatnom životu retko kada govori u javnosti, pa retko ko zna da on ima sina, koji je krenuo njegovim stopama.

 

Naime, sina našeg legendarnog glumca Miodraga Krivokapića smo imali prilike da vidimo u poznatim serijama, a proslavio se ulogom Momčila Đokića Gusara u filmu "Montevideo, bog te video", a zatim je osvojio srca publike u seriji "Istine i laži".

 

 

O svom životu van glume Bojan ne voli da govori u javnosti. Ono što smo na osnovu pisanja medija mogli da vidimo jeste da je on rođen je u Beogradu pre 36 godina i da je u rodnom gradu diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti.

 

Bojan je stalni član Narodnog pozorišta u Beogradu i ima porodicu, suprugu Taisu s kojom ima ćerku Nevenu i sina Bogdana.

 

Bojan Krivokapić
Bojan Krivokapićfoto: Marina Lopičić

 

Osim što mu daje savete kada je reč o poslu, Bojan sa ocem Miodragom često razgovara i o braku.

 

- Baš sam pre neki dan pričao sa ocem Miodragom kako mi dani brzo prolaze otkako sam u braku. Dok sam trepnuo, čini mi se, prošao je mesec. Taisa i ja smo živeli godinu zajedno pre venčanja. Ovo je samo nova dimenzija našeg odnosa. Kod mene se, zasad, ništa nije promenilo, jedino možda to što sad nosim burmu i što bi trebalo da se ponašam malo ozbiljnije - rekao je glumac u pomenutom intervjuu.

 

 

makonda-tracker