malo parče njenog raja

Sve u nežnim BEŽ TONOVIMA, pogled s terase od kog zastaje dah: Zavirite u luksuzni dom voditeljke Dragane Kosjerine

2

Lepa voditeljka svakodnevno bodri naše reprezentativce putem malih ekrana, a kad poželi da se osami i opusti tad mir pronalazi u svom domu u srpskoj prestonici 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Jedna od najlepših srpskih voditeljki Dragana Kosjerina retko kada u javnosti govori o svom privatnom životu. Ona se trudi da intimu skrije od očiju znatiželjne javnosti, ali deliće svog malog raja u Beogradu povremeno podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

Tako smo u više navrata imali prilike da vidimo kako izgleda dom naše lepe voditeljke. Dragana je svoj životni prostor uredila je tako da svaki kutak odiše komforom.

 

 

Kroz ceo stan prožeta su razna umetničkih dela, a knjige ispunjavaju gotovo svaki kutak njenog malog porodičnog doma. 

 

Nije teško pogoditi šta joj je omiljeni hobi i na koji način leči dušu. Uostalom, moć pisane reči svakako je veća nego što može da se pretpostavi.

 

 

Dok čitam volim da obeležavam rečenice koje mi se svide. Često prelistam davno pročitane knjige pa u tim rečima nađem novu inspiraciju – otkrila je Dragana uz fotografije sa odabranim delima. Neke čitate podelila je sa pratiocima, a pošto među njima dominiraju rečenice iz romana Eriha Marije Remarka, dalo bi se zaključiti da joj je on omiljeni pisac.

 

 

U stanu Dragane Kosjerine preovladavaju komadi nameštaja bele boje i oni boje drveta. Ceo stan je veoma svetao, sa mnogo detalja koji mu daju posebnu dozu šarma i autentičnosti.

 

Zbog svetlih zidova ceo stan prožima osećaj svežine i čistoće, odajući rafinirani ukus osobe koja ga je uredila. Linije su jednostavne, dekor lagan, a stan – moderan i funkcionalan.

 

 

Ako je suditi po onom što smo preko fotografija mogli da vidimo Dragana voli i biljke, a cveće je sastavni deo njenog života. Uz jednu prelepu fotografiju Dragana je napisala:

 

- Da naporna nedelja lakše prođe i bolje miriše.

 

 

S obzirom da jako puno radi, naročito u poslednje vreme, dragocene trenutke slobode Dragana najviše voli da provede u toplini svog doma, ušuškana u udobnu trenerku, široku pidžamu ili mekane zimske džempera.

 

Ona veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu, a redovno bavljenje fizičkom aktivnošću pomaže joj da održi savršenu liniju. 

 

 

Nije retkost da Dragana u slobodno vreme radi vežbe u dnevnoj sobi, na mekom tepihu. Ništa joj nije teško, jer kada je prostor uredila po svom ukusu, sada sve predstavlja uživanje i hedonizam. 

 

 

makonda-tracker