dama sa stilom

Dao je gol Kameruncima, a ovo je njegova devojka: Zanosna i misteriozna Maša ukrala srce Strahinje Pavlovića

0

Da su Kamerunci videli Mašu pre utakmice sa Srbijom – sigurno bi izgubili, pošto od njene lepote ne bi mogli da se opasulje do kraja meča.

foto: EPA-EFE/Rolex dela Pena
foto: EPA-EFE/Rolex dela Pena

 

Srbija je danas odigrala nerešeno utakmicu Svetskog prvenstva sa reprezentacijom Kameruna, a jedan od strelaca za naš tim bio je i Strahinja Pavlović. Možda mi nismo imali sreće da danas pobedimo, ali je zato mladi Strahinja imao sreće da „upeca“ ovako lepu devojku.

 

 

O Maši za sada ne znamo mnogo kao o njenim „koleginicama“, odnosno Sofiji Milošević, Anastasiji Ražnatović, Kristini Mitrović i drugim devojkama i suprugama naših fudbalera.

 

 

Čak, može se reći da praktično ne znamo ništa, osim toga kako izgleda, njenog imena i informacije da ima zaključan profil na Instagramu.

 

 

Po tome što lepa brineta u ovom trenutku ima svega 87 pratilaca na popularnoj društvenoj mreži i ima „katanac“ na svom profilu, jasno je da ni ona, poput lepše polovine Filipa Kostića, ne voli da se javno eksponira.

 

 

Ali dve stvari su sigurne. Prva - da ovakva lepotica ima otključan profil – sigurno bi imala i mnogo više pratilaca. Druga, kad vidite ovakve poglede Maše i Strahinje – jasno je koliko su oni iskreno zaljubljeni jedno u drugo.

 

 

 

makonda-tracker